VJ Oana si Jeanine, in cautarea accesoriilor perfecte pentru Premiile Gopo 2011!


A  mai ramas o zi pana la marea gala a Premiilor Gopo editia 2011! Vj Oana si Jeanine sunt in febra ultimelor pregatiri, insa te tin la curent cu ultimele trenduri in materie de outfit-uri, accesorii si schimbari de look pentru un eveniment cu  covor rosu! Iata ce au gasit perfectele noastre la Dada!


Luni, 28 martie 2011, va avea loc cel mai important eveniment cinematografic romanesc. Premiile Gopo de anul acesta vor fi difuzate integral pe ProCinema, cu incepere de la ora 20:00, iar Vj Oana si Jeanine vor fi acolo! Pana una-alta, insa, perfectele noastre au intrat pe ultima sute de metri!  Iata cateva dintre ponturile care te vor face sa stralucesti la orice eveniment cu covor rosu.

1. Plecand de la premiza conform careia pe covorul rosu nimic nu e interzis sau prea mult, Vj Oana care va inmana din partea MTV premiul pentru Cel Mai Bun Sarut dintr-un film romanesc si Jeanine care va fi ochi si urechi si va comenta outfit-urile vedetelor pentru Perfecte.ro, analizeaza toate variantele de tinute si accesorii!

2. Nu e recomandat sa ne prezentam la un astfel de evenimentn ca la nunta sau la botez, asa ca evitati pe cat posibil materialele lucioase excesiv, rochiile din tafta, aplicatiile stridente si sclipiciul!

3. Accesorizarea se face in functie de rochie si trebuie sa va puna cat mai mult in valoare!

4. Nu va temeti de culorile tari, intense! Fara indoiala va vor scoate in evidenta!

5. Cu Little Black Dress intr-o varianta "remixata"- cu aplicatii, intr-un model neconventional nu veti da gres niciodata!

 


related posts

Modifică setările cookies