Vrei o schimbare de look? Fa cunostinta cu primii 6 ambasadori L’Oreal Professionnel din Romania


Daca nu te lasi pe mana oricui, cand vine vorba de schimbarile de look, iti recomandam sa faci cunostinta cu cei sase hair-stilisti L'Oreal Professionnel din Romania. Acestia au fost formati de-a lungul timpului de Mariana Vama, Director Educatie & Artistic L’Oreal Professionnel si sunt adevarati experti cand vine vorba de par.


CRISTINA BABA
Cristina Baba, fondator En Vogue Art Director, formator School of Style din 2003. Cu o experienta de 7 ani in domeniu, este Ambasador L'Oreal Professionnel Romania, a sustinut seminarii si workshopuri in domeniu si are prezenta constata in show-uri de coafura.
"De 4 ani imi creez propriile colectii de coafura si interpretari vizuale ale tendintelor globale in hairstyle prezentate in numeroase reviste. Imi place sa creez, sa ma exprim artistic prin tot ceea ce fac, indiferent ca lucrez in salon, pe podiumuri de prezentare sau show-uri de coafura."

EDUARD DABICAN
Eduard Dabican , membru al En Vogue Artistic Team si educator School of Style si-a inceput carira cu 7 ani in urma dezvoltand de-a lungul acestor ani colectii de coafura la care se adauga participari pe scena internationala.


"Premiat in concursuri nationale, prezent pe scena internationala la Paris, mi-am dezvoltat latura creativa de a imbina culoarea, tunsoarea si stylingul in numeroase seminarii internationale la Paris, Milano Londra. Pentru mine culoarea nu are nici o limita, iar L'Oreal Professionnel imi permite sa o ridic la superlativ sa ii dau viata."

RAZVAN DOBRESCU
Razvan Dobrescu are o experienta de peste 20 de ani in hair styling continuand traditia familiei sale. Este permanent in cautarea perfectiunii, mentorul sau fiind Antony Mascolo, fondator Tony & Guy, cel ale carui cursuri le-a urmat in 1994 si in 2000. Colaboreaza cu L’Oreal de 13 ani participand la show-uri, lansari de produse si fiind primul hair stylist roman care a sustinut o prezentare la un congres mondial L’Oreal (Kos, Grecia, 2008).

FLORIN NOJE
Director Artistic si Partener al salonului Manifest; Coordonator al echipei de hairstylisti pentru diverse show-uri:" Best Newcomers", "Femeia Anului", "Catwalk", "Pasarela"; Membru in juriul Concursurilor de coafura; Consultant si trainer L'Oreal Profesionnel pentru lansari de colectie. In 2008 a fost desemnat de revista Elle Mariage ca fiind cel mai bun hairstylist pentru coafuri de mireasa; Prezent in backstage la Haute Coiffure Francaise; Colaborator pentru reviste de referinta - Elle, Cosmopolitan, Tabu, Glamour, The One, Marie Claire etc; Numit de catre presa "Magicianul Culorii" la show-ul de lansare INOA in Romania, 2010; Consultant si hairdesigner pentru diverse videoclipuri si show-uri de moda.

GEORGE SOARE
George Soare, detine salonul Tribute by GS, salon aderant Haute Coiffure Francaise. George Soare are o experienta de 9 ani in domeniu hair stylingului. In 2005-2009 a fost asistent al echipei de creatie al Haute Coiffure Francaise.
Colaboreaza cu reviste glossy de renume, precum Harper’s Baazar, The One, In style, Miresici, etc.
George Soare este, de asemenea si castigator a mai multor  concursuri nationale si internationale de hairstyling. In 2010 a fost numit " Stilistul anului" de catre Le Nouvelle Esthetique.

SORIN STRATULAT
Formator acreditat pasionat de imagine , prezent in mod constant,  incepand cu 2007 in toate revistele de moda din Romania alaturi de echipa beauty district participare doi ani consecutiv la festivalul de moda international de moda Pasarella.

‘Pentru mine frumusetea meseriei mele este data de imbinarea dintre arta si educatie. Sensibilitatea artistica iti da inspiratia de care ai nevoie iar educatia iti arata drumul catre atingerea obiectivului tau. Imi doresc foarte mult ca oamenii sa priveasca coafura la fel cum privesc arta, cu admiratie respect si emotie. Rolul nostru ca si coafori este sa dam viata si forma acestei arte.’
 

related posts

Modifică setările cookies