Vrei sa ai o piele perfecta fara sa dai milioane la cosmetica? Inspira-te de la Angelina Jolie si foloseste Dermaroller!


Desi arata ca un instrument medieval de tortura, este de fapt un produs de ultima tehnologie care face minuni pentru piele. Mai mult, Dermaroller este si produsul preferat de intretinere al Angelinei Jolie.
 


Dermaroller este un miniaparat de acupunctura: acele sale iti strapung pielea la o adancime de 0.5 – 1.5 mm, provocand sangerarea. Pentru a vindeca zona, organismul produce mai mult colagen, necesar refacerii tesuturilor. Astfel, pielea capata o sustinere suplimentara si se intinde. Tratamentul in sine dureaza 20 de minute si nu este deloc relaxant!
 
Folosit initial pentru fata, Dermadroller a fost adaptat de inventatorul sau, Michael Prager, pentru a fi folosit pe suprafata intregului corp. Cele mai lungi ace – de 3 cm – sunt folosite pentru vindecarea vergeturilor si pentru pielea lasata, cauzata de o slabire rapida. Produsul este ideal si pentru femeile care au nascut si vor sa aiba abdomenul de dinainte de nastere. Pentru un tratament care sa dea rezultate cu acest produs trebuie sa scoti din buzunar circa 600 de euro.

related posts

Modifică setările cookies