Vrei să știi ce să porți de Revelion? Iată ce îți recomandă Iulia Albu


De ce îi este frică Iuliei Albu în seara de Revelion? De rochiile cu paiete, coafurile de nașă și, cel mai sincer, să nu fie cerută în căsătorie. Cât despre recomandările stilistice, aflați imediat, chiar de la ea, într-un scurt interviu pentru Perfecte.ro.


Iulia, se apropie sărbătorile de iarnă! Cu ce ne îmbrăcăm de Revelion? Ce ne recomanzi?
 
Revelionul este despre opulență sau rafinament, niciodată despre ținute banale, pe care le poți purta în restul anului. Recomandarea mea este o rochie furou lungă, purtată cu o pereche de cercei spectaculoși, normal, din colecția mea, Iulia Albu Les Merveilles sau un costum de inspirație masculină, purtat fără sutien. Aplicăm sacoul direct pe piele și accesorizam ținuta cu o pereche de cercei mici cu diamante

.

În acest caz va trebui să porți și o brățară spectaculoasă, plus o pereche de pantofi stiletto negri din lac. Pe mine Revelionul mă va găsi într-o cămașă cu poale, o pereche de sandale Dolce&Gabbana, și cercei Iulia Albu Les Merveilles Claire de lune.

Ce anume să nu purtăm?
 
Nu trebuie să purtați rochii cu paiete, toată lumea o va face, poartă ruj roșu dar alege un machiaj natural în rest, nu îți tapa părul, nu îți face "sărmăluțe", adică bucle, cocuri de nașă, și nu te duce cu rădăcinile nevopsite la petrecere, nu intra în noul an cu rădăcinile nevopsite.
 
Tu ai superstiții în noaptea dintre ani?
 
În general nu îmi plac pinguinii și zilele de luni. Cu siguranță în noaptea dintre ani nu îmi voi strecura bani în șosete sau, mai rău, în lenjeia intimă, unul dintre principalele motive fiind că eu nu port! Nu am nevoie de vâsc pentru a-l săruta pe iubitul meu, și sper din tot sufletul să nu fiu cerută în căsătorie în noaptea dintre ani! Mi se pare total banal și lipsit de inspirație!
 
La ce anume poftești cu ocazia sărbătorilor de iarnă?
 
Nu mănânc lucruri care au mai mult de 16 picioare, mănânc doar cozonaci autentic românești, nu beau, cu siguranță nu mă veți vedea mâncând șorici prin Dorobanți! Savurez însă cu plăcere felurile de mâncare specifice Crăciunului pentru că nu aș putea spune că bucătăria românească are neapărat foarte multe rețete strict originar românești.

Ce cadouri îți dorești anul acesta de la Moș Crăciun?
   
Moșul meu este tânăr frumos și cântă la vioară. Nu știu ce îmi va aduce, dar am fost o fetiță foarte cuminte și sunt sigură că voi primi un cadou pe măsură!
 
Ce îți dorești de la anul 2019?
 
Am foarte multe lucruri pentru care sunt recunoscătoare în viața mea. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi în care o pot vedea pe Mikaela zâmbind și sunt ținută în brațe de iubitul meu.
 

FULLSCREEN
Iulia Albu, despre ținute și superstiții în noaptea de Revelion!
  • /

related posts

Modifică setările cookies