Wow! Cum s-a îmbrăcat Jennifer Lopez într-o zi normală de muncă. Lenjeria ei a luat-o razna


Jennifer Lopez șochează, deși nu își propune să facă asta. Solista și actrița americană s-a îmbrăcat ciudat joi dimineață, iar colegii de muncă au fost distrași în permanență de ținuta ei neobișnuită.


De obicei, lenjeria intimă se poartă pe dedesubt. Deși nu e o regulă scrisă, la serviciu trebuie să ai o ținută ceva mai sobră decât cea pe care o porți acasă sau la un party. Jennifer Lopez i-a surprins pe colaboratorii ei de pe platoul de filmare al noului videoclip cu o pereche de pantaloni cu talie joasă atașați de o pereche de chiloți care se văd de la o poștă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahhhh new music video alert and it looks like she got Khaled ???????? #jlo #jenniferlopez #jlover #jrod #arod #maxandemme #djkhaled #newmusicvideoalert #hot

A post shared by Jennifer Lopez ???????? (@truequeen.jlo) on

 

Lenjeria este încorporată în pantaloni, fiind cusută de talie, și singurul lucru care îi mențin tot outfitul pe ea sunt cele două bretele subțiri ale lenjeriei. Vedeta nu a simțit nevoia să asorteze la acești pantaloni un accesoriu „de siguranță”, adică o curea care să împiedice tot angrenajul să cadă de pe ea.

Ținuta se vede grozav și de la spate și îi pune în evidență posteriorul lucrat la sală.

Jennifer Lopez (49 de ani) lucrează în prezent la un nou videoclip, cel mai probabil pentru single-ul Limitless. Piesa a fost interpretată de Jennifer Lopez în cel mai recent film în care joacă alături de Vanessa Hudgens – Second Act.

related posts

Modifică setările cookies