Zoe Saldana, cel mai bine imbracata femeie din lume. Vezi cine mai e pe lista  


Actrita Zoe Saldana, cantareata Gwen Stefani si iubita printului William, Kate Middleton, apar pe lista din 2010 a celor mai bine imbracate femei din lume, intocmita anual de editorii revistei People.
 


Actrita Zoe Saldana, care a interpretat rolul unei extraterestre cu pielea albastra in "Avatar", filmul lui James Cameron, se afla in fruntea acestei liste.

Zoe Saldana, in varsta de 32 de ani, a fost numita "Red Carpet Queen" de editorii revistei People, pentru gratia ei, bunul gust si pentru simtul umorului.


Cantaretele Gwen Stefani si Rihanna ocupa urmatoarele doua pozitii in aceasta lista, care nu este alcatuita sub forma unui clasament. Actritele Jennifer Aniston, Jessica Alba si Diane Kruger figureaza si ele pe aceasta lista.

(foto: Diane Kruger)

Lea Michele, in varsta de 24 de ani, care interpreteaza rolul tinerei Rachel Berry in show-ul muzical de televiziune "Glee", a fost desemnata "The Newbie" in lista din 2010, fiind laudata pentru combinatiile curajoase de culori (rosu-stacojiu si verde-smarald) pe care le-a purtat pe covorul rosu.

Intra pe www.mediafax.ro sa vezi topul complet al celor mai bine imbracate femei din lume.

  • Kate Middleton

related posts

Modifică setările cookies