3 principii pentru restabilirea sănătății pielii, aflate direct de la specialiști


Cum facem să ne bucurăm și de vară, dar nici să nu greșim față de pielea noastră? Ne învață Dr. Elena Martin!


Se știe că pielea îmbătrânește mai repede dacă e expusă la soare, dar totuși ia și vitamine D de la el. Ce facem pentru bunastarea pielii noastre afli mai jos:

"Special pentru a pregăti pacientele pentru vară, pentru a le informa legat de tot ce înseamnă noutăți în domeniul medicinii plastice, am lansat, în urmă cu ceva timp, programul Aesthetic Boost.

Ne întâlnim într-un loc drăguț, înainte de vară și mai apoi înainte de iarnă, și povestim despre cum să ne păstrăm frumoase și mai ales sănătoase timp îndelungat. Așa este, vara e o bucurie pentru noi toți, marea și soarele ne umplu sufletele de fericire, așa că e păcât să renunțăm la ceva ce ne face fericite. Expunerea la soare cu moderație nu dăunează nimănui. Dar nu fără factori de protecție. De pielea noastră trebuie să avem grijă în permanență, nu doar în sezonul cald.

Pentru că mi-am dorit foarte tare să le ofer pacientelor mele ce e mai bun în materie de produse cosmetice performanțe, am în clinică mea soluții avansate de îngrijire a pielii, produse și tratamente pentru o gamă largă de probleme ale pielii, executate exclusiv de specialiști.

Când eram însărcinată cu băiețelul meu, care astăzi are un an de zile, am avut privilegiul să îl cunosc pe medicul dermatolog Zein Obagi, cercetător pasionat în domeniul sănătății și întineririi pielii, cu o experiență profesională de peste 35 de ani, a dobândit reputația internațională de expert, inventator și autor de tratate de specialitate.

Am învățat de la el cât de important e să gândim metodic, în păși, fiecare demers pe care îl facem în a trata pielea unei paciente. Astăzi, produsele concepute de el, se regăsesc la mine în clinică, tratamentele sunt efectuate de medic dermatolog, și avem și kit-urile pentru acasă. Și acestea se procură doar la recomandarea medicului dermatolog. De aceea rezultatele sunt absolut fabuloase.

Dr. Obagi este expert în tulburările pigmentare. În activitatea să a tratat cu succes cazuri foarte dificile la nivel internațional prin aplicarea unui algoritm compus din patru etape: terapeutică; de întreținere, de îngrijire zilnică și de prevenire. El este, totodată, specialist și în domeniul peelingului chimic.

Există trei principii pentru restabilirea stării de sănătate a pielii:

  • Corectarea (Îmbunătățirea epidermei)
  • Stimularea (Îmbunătățirea dermei)
  • Albirea și uniformizarea (eliminarea problemelor de pigmentare)

Prin urmare, atunci când se insistă pe boli specifice, cum ar fi acneea, este necesară tratarea bolii într-un sens mai larg.

În primul rând trebuie să aibă loc corectarea, apoi eliminarea agenților acneei, stimularea și apoi albirea și uniformizarea.

Filozofia medicului constă în tratarea bolilor de piele, având în vedere pielea în ansamblul ei, deoarece boală afectează nu doar o porțiune a pielii, care poate fi văzută sau atinsă, de fapt boală afectează toate celulele și este necesar să tratăm fiecare componentă pentru că pielea să-și recapete sănătatea. Știința despre sănătatea pielii, la fel că orice altă știință, nu stă pe loc. Astfel, nevoia de îmbunătățire, extindere și adaptare permanentă nu este doar un element important, dar și esențial, pentru obținerea unor rezultate optime.

Zein Obagi este o somitate în materie de dermatologie, este considerat medicul vetelor din Beverly Hills, este cel care l-a tratat de vitiligo pe Michel Jackson și a recurs la albirea pielii acestuia că petele pigmentare să nu îi mai dea bătăi de cap artistului.

Este absolvent și membru al unor prestigioase academii americane de cercetare și chirurgie dermatologică, estetică, reparatorie și cosmetică. În calitate de întemeietor al științei sănătății pielii, cariera sa include și domeniul pedagogiei. El răspândește cu entuziasm cunoașterea dobândită medicilor și celor ce lucrează în “industria” frumuseții.

related posts

Modifică setările cookies