5 nuanțe de păr care vor face furori toamna asta


Vara s-a sfârșit, iar hairstyliștii își mută atenția de la buclele blonde, mângâiate de soarele arzător, către nuanțe mai calde, mai dulci, care să se potrivească perfect cu lumina de toamnă. 

Tag-uri:

Iată 5 nuanțe de păr pe care specialiștii le propun pentru această toamnă.  Spoiler: sunt superbe și sunt concepute pentru un program de retușare neregulat, adică veți merge mai rar la salon și veți avea mai mult timp să vă bucurați de vântul de toamnă prin păr.

 

1. Brunet cu șuvițe de aur 

 

Hairstilistul vedetelor, Nikki Lee, propune pentru toamnă un balayage cu șuvițe aurii . Vine minunat pentru evidențierea tuturor celor cu o bază brunetă, deoarece nuanța de aur cald conferă părului volum instantaneu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901) pe

 

 

 

2. Blond miere 

 

  Atunci când aveți în vedere o culoare a părului cu o întreținere redusă, este important să vă bazați în contrastul culorilor.  Hair stylistul Nick Stenson spune că blondul cald, de miere oferă o luminozitate cu aspect natural, atunci când este asociat cu rădăcini mai întunecate. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bumble and bumble. (@bumbleandbumble) pe

 

3. Blond Lămâie

Îți place părul foarte blond? Atunci asta este pentru tine!  Tonurile de galben și de auriu luminos vor fi în tendințe și în această toamnă, spune Stephanie Brown, colorist la Salonul IGK din NYC.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victoria Lee (@victorialee) pe

 

4. Caramel

 

Culoarea caldă a părului roșu și arămiu nu este neapărat speficică toamnei, dar în 2019 vom fi foarte departe de portocaliul care facea furori în trecut. Potrivit lui Kitty Greller, colorist la salonul Bumble and bumble din NYC, tonurile care sunt la modă anul acesta sunt roșu moale-maro-arămiu. "Suvițele caramel dau o adâncime caldă și bogată părului", explică Greller. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de E D E N A M A R E (@eden_a19) pe

 

Ombré amestecat


 

Potrivit coloniștilor Cherin Choi, din LA, tehnica de colorare ombré revine de această dată cu tehnica de vopsire a șuvițelor în special pe breton . Această tehnică funcționează pe orice culoare de bază, atâta timp cât stilistul tău începe luminozitatea chiar sub breton. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cherin Choi (@mizzchoi) pe

FULLSCREEN
5 nuanțe de păr care vor face furori toamna asta
  • /

related posts