5 secrete de la dansatoarele profesioniste. Cum își mențin zona inghinală fără coșuri și iritații


Vara este aporoape si, să recunoaștem, multe dintre noi suntem anxioase atunci când vine vorba de a ne expune în costume de baie. Iată câteva sfaturi de la Jacqueline Francis, autoarea cărții "Striptastic!", care știe o mulțime de lucruri despre cum pot fi evitate coșurile și înroșirea zonei inghinale. 


1. Folosiți balsam în locul spumei de ras sau a gelului de ras. Aplicați puțin balsam pe linia slipului (sau pe toată zona, dacă vreți să scapați de păr în totalitate). "În spuma de ras nu am deloc încredere!", spune Francis.

 

2. Folosiți rama doar în sensul de creștere al firului de păr.  Dacă vreți să arătați bine de la distanță( dacă mergeți la plașă, de exemplu), aplicați puțin balsam și radeți părul în direcția de creștere a firului de păr. Dacă vreți să arătați bine de aproape, radeți părul în direcția inversă de creștere a firului de păr, dar trebuie să vă așteptați la ceva iritații după câteva zile.


3. Asigurați-vă că lama de ras este foarte netedă și nu prezintă urme de uzură.
Folosiți produse bune și pentru fiecare ședință ar trebui să aveți o lamă de nouă. 


4. După ce faceți duș, aplicați produse pe bază de Hamamelis. Este un arbore nord-american, cunoscut pentru proprietățile sale  antiinflamatorii, antimicrobiene, vasoconstrictoare şi tonice vasculare.

 

5. Aplicați dipă ce vă radeți puțin ulei de cocos, pentru a hidrata zona inghinală. Dacă v-ați iritat, pentru a calma zona rapid, folosiți vitamina E. 

 

Vezi și:  Inna, senzuala in costum de baie

 

related posts

Modifică setările cookies