5 tratamente faciale ciudate pe care le fac vedetele de la Hollywood


Celebritatile ar face orice ca sa ramana tinere si fara imperfectiuni. Asa se explica si tratamentele pe baza de creier de vaca, sange, sperma de taur sau placenta umana, care fac furori prin saloanele de peste oceane. Vezi cele mai ridicole tratamente faciale.


Liftingul facial Dracula
Tine-te bine! Acesta presupune injectarea sangelui in piele, pentru stimularea productiei de colagen si pentru imbunatatirea aspectului pielii. Efectele sunt de scurta durata, insa foarte vizibile.

Terapia cu lipitori
Probabil ai auzit de ea, dar nu in contextul unui tratament facial. Ei bine, se practica, iar Demi Moore este una din vedetele care s-au incumetat sa o incerce. Care sunt efectele? Lipitorile te detoxifica si iti imbunatatesc circulatia sanguina.

Tratamentul cu venin
S-ar putea sa te mire, dar veninul este un botox natural si stopeaza evolutia ridurilor. In plus, confera luminozitate pielii. Gwyneth Paltrow si Kylie Minogue sunt doar doua dintre adeptele acestui tratament.

Tratamentul din placenta umana
De la Jennifer Lopez, Denise Richards, Megan Fox la Madonna, mai toate vedetele incearca un astfel de tratament facial. Placenta umana este plina de proteine, vitamine si aminoacizi, iar efectele ei asupra tenului sunt vizibile.

Tratamentul cu gheata
Intri intr-o camera cu temperatura de minus 130 de grade si iesi cu 10 ani mai tanara :) Frigul stimuleaza microcirculatia, tonifica pielea, elibereaza hormonul fericirii si iti confera stralucire. Brrrrr!

Ce zici? Le-ai incerca?

related posts

Modifică setările cookies