5 trenduri de beauty de pe Instagram pe care să le adopți în 2019


Tu ai adoptat deja aceste trenduri? 

Tag-uri:

Make-up artistul Beau Nelson spune că s-a inspirat din piesa "Ocean Eyes", a lui Billie Eilish, atunci când a a lansat acest trend. Ea spune că poți recrea foarte ușor acest albastru multidimensional dacă folosești mai multe nuanțe de albstru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bts of a new beauty editorial I shot of @katiusha_feofanova using products from @chanel.beauty @welovecoco @danessa_myricks and @ctilburymakeup #blueeyeshadow #teal #navy

A post shared by Beau Nelson (@beau_nelson) on

Un alt trend care se menține și în 2019 e cat eye-ul. Poți învăța această tehnică din tutorialul de mai jos. Ai nevoie doar de puțină îndemânare și atenție.

Pe Instagram e în vogă și look-ul „champagne simmer", care presupune adoptarea unui look „strălucitor" atât la nivel de machiaj al ochilor, cât și la nivelul oaselor pomeților.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ain’t goin out sad ????

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

„All-glitter" e din nou în vogă și în 2019 și te poți inspira pentru realizarea acestui look din imaginile pe care le găsești pe contul de Instagram de mai jos. Contul e al unuia dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din Louisiana, Statele Unite. 

Un alt look pe care l-ai putea încerca în 2019 e look-ul „dewy dumpling", pe care poți învăța să-l realizezi dacă urmărești tutorialele de pe contul de Instagram de mai jos.

De asemenea, 

related posts