5 trucuri care te vor ajuta sa scapi de transpiratie


Una dintre cele mai mari probleme pe timpul verii este transpiratia.  Cum nu poti avea mereu la dispozitie un aparat de aer conditionat, deodorantul poate fi o solutie. Multe persoane nu stiu insa sa il foloseasca corect. Iata 5 sfaturi care te vor ajuta sa treci peste o zi cu temperaturi foarte ridicate fara a transpira in mod abundent.


1. Usuca-te inainte sa aplici

Mullte dintre noi nu avem obiceiul de a ne usca inainte sa folosim deodorantul. Inainte sa treci la aplicarea lui,  ar trebui sa astepti 15 minute dupa dus. Daca esti in intarziere, poti sa folosesti un uscator de par pentru a te usca mai repede.

2. Uita-te dupa “20%”

Daca nu folosesti aniperspirante din farmacii, e timpul sa o faci. Acestea au in compozitie 20% aluminiu, lucru care te ajuta sa te pastrezi fresh toata ziua.

3. Foloseste dezinfectant 

Imagineaza-ti urmatoarea situatie: ai adormit, te grabesti sa ajungi la intalnirea de la ora 9 si in timp ce esti in metrou ai parte de o mica surpriza: nu mai ai deodorant. Exista totusi un plan de rezerva: dezinfectantul. Acesta te va ajuta pentru o scurta perioada de timp, pana cand vei face rost de un antiperspirant.

4. Nu te teme sa incerci si altceva 

Nu exista studii care sa demonstreze ca un deodorant are efect suta la suta. Uneori un dezodorizant care apartine unui  anume brand pur si simplu nu isi mai face treaba. Daca se intampla acest lucru, nu te teme sa incerci o alta marca .

5. Foloseste deodorantul noaptea

Daca folosesti un antiperspirant care blocheaza transpiratia si mirosul, incearca sa il aplici noaptea.

related posts

Modifică setările cookies