5 vedete care se machiază singure și ce poți învăța de la ele


Frumusețea vedetelor este deseori pusă pe seama talentului make-up artiștilor. Poate nu știai, dar unele celebrități aleg să își facă singure machiajul, chiar și pentru evenimente deosebite, cum ar fi lansări de film și gale somptuoase. 


Social media a schimbat modul în care celebritățile se raportează la machiaj. Înainte era cool să fii înconjurată de o întreagă echipă responsabilă cu înfrumusețarea ta. În prezent, există vedete a căror faimă a crescut datorită priceperii lor în acest domeniu, cum ar fi Kendall Jenner, iar tutorialele video de make-up nu mai sunt rezervate specialiștilor. Celebritățile îți pot oferi trucuri de machiaj puțin cunoscute și sfaturi care variază de la alegerea unor produse de make-up de calitate, la aplicarea acestora și îmbunătățirea rutinei de machiaj. Iată câteva vedete care nu sunt străine de pensulele de make-up: 

1. Scarlet Johansson

Scarlett Johanson mărturisește că se lasă pe mâna unui specialist doar în cazul unor gale foarte importante. În rest, consideră că stilul său e suficient de simplu încât să se ocupe singură de el. De obicei, vedeta folosește doar un produs de hidratare cu pigment, mascara și un bronzer. Johanson este însă și o fană a rujului roșu, pe care îl ia mereu cu ea, potrivit Elle. Pentru o aplicare impecabilă, Scarlett te sfătuiește să trasezi conturul buzelor pe exterior cu un corector pentru un look mai dramatic, iar abia apoi să folosești creionul de buze și rujul. 

 

2. Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley este un model britanic de succes, fiind cunoscută pentru colaborarea sa cu Victoria’s Secret, dar și o actriță care a jucat în Mad Max și Transformers. Ambițiile vedetei nu s-au oprit aici: a lansat un website de frumusețe, numit Rose Inc., a lansat o colecție de produse și accesorii de make-up și, în plus, are numeroase apariții în social media și în presă în care vorbește despre machiaj. Recent, a publicat un tutorial pe Instagram în care îți arată cum să obții buzele roșii perfecte pentru sărbători. 

În general, Rosie are un look fresh, relativ natural, cu excepția pleoapelor, pe care adoră să poarte fard cu sclipici. De la Rosie, poți învăța cum să ai grijă în primul rând de pielea ta și în al doilea rând cum să aplici un machiaj spectaculos. Stilul său de machiaj îți arată că tendințele precum conturarea feței pot fi destul de supraestimate. Uneori nu e nimic mai potrivit decât să îți scoți în evidență frumusețea trăsăturilor.

 

3. Blake Lively

Fiind o actriță de succes, Blake Lively are ocazia să colaboreze cu mulți profesioniști în machiaj. Astfel, actrița are ocazia să le pună întrebări și să fure trucuri. În timp, Blake Lively a învățat suficient ca să se poată machia singură la evenimente speciale, activitate pe care o descrie drept distractivă, ptrivit Harpers Bazaar. Uneori, artista lucrează cu un profesionist în domeniu, Kristofer Buckle. Acesta explică că la începutul carierei sale, când Blake încă învăța despre machiaj, era atât de încântată încât dorea toate artificiile din domeniu: de la gene fale, la contur și crearea iluziei de mărire a buzelor folosind creionul. În prezent, Blake optează pentru un stil mai natural și mai delicat. 

4. Miranda Kerr

La nunta sa cu milionarul Evan Speigel, creatorul Snapchat, Miranda s-a ocupat singură de propriul machiaj. Look-ul său a fost unul simplu și clasic, scoțând în evidență frumusețea naturală a actriței. Miranda Kerr este suficient de pasionată de produsele de îngrijire de calitate încât a lansat o linie de produse organice, numită Kora Organics. Unul din cele mai bune sfaturi oferite de Miranda este să alegi produse de machiaj gândindu-te și la sănătate, nu doar la cum vor arăta pe pielea ta. Vedeta explică faptul că multe persoane nu realizează că „ceea ce pui pe pielea ta, se absoarbe și intră în fluxul sanguin”, conform Vogue. De aceea, Miranda Kerr subliniază că, oricând poți, ar trebui să optezi pentru produse de make-up organice. 

5. Ariana Grande

Machiajul ochi de pisică este semnătura Arianei Grande, care lucrează în prezent cu make-up artistul Ash K. Holm. Dacă în prezent programul aglomerat nu îi permite să se ocupe singură de machiaj, acum câțiva ani nu doar că vedeta se machia singură, dar chiar a publicat un tutorial pe YouTube. În acesta, vedeta prezintă pas cu pas rutina sa de îngrijire, evidențiind importanța hidratării înainte de aplicarea fondului de ten. Ariana nu este o specialistă în machiaj, ca alte vedete, și face lucrurile în felul său, chiar dacă recunoaște că nu e cel „corect”, recomandat de experții în make-up. Rezultatul arată însă faptul că Ariana stăpânește look-ul său mult mai bine decât pare la prima vedere. 

Surse foto: Shutterstock, Instagram


FULLSCREEN
5 vedete care se machiază singure și ce poți învăța de la ele
  • /

related posts

Modifică setările cookies