7 reguli pe care trebuie sa le urmezi daca vrei sprancene perfecte


Felul in care iti pensezi sprancenele poate avea un efect crucial asupra fetei tale. Ele iti pot scoate trasaturile fetei in evidenta, dar daca exagerezi cu pensatul rezultatul poate fi dezastruos. Si sa nu le pensezi deloc poate avea acelasi efect.  Mai jos sunt cateva sfaturi pecare le puteti urma atunci cand va pensati. 


1. Vezi unde ar trebui sa inceapa si sa se termine sprancenele tale

Tot ce trebuie sa faci e sa iei in mana un creion, sa il il asezi intr-o pozitie verticala imediat langa nas si sa trasezi o linie la baza sprancenei. Acolo ar trebui sa inceapa. Inclina creionul spre coltul extern al ochiului si al sprancenei. Acolo ar trebui sa se termine spranceana ta. 

2. Fii sigura ca sunt arcuite unde trebuie

Cu acelasi creion, plecand de la ultima pozitie, misca-l spre pupila, pana la partea exterioara a irisului. Acolo ar trebui sa fie cel mai inalt punct al sprancenei tale. 

3. Nu te pensa prea des

Daca simti ca sprancenele tale au inceput sa creasca, nu le pensa excesiv. Poti sa le aranjezi cu un pieptene special sau sa folosesti niste mascara transparent, special pentru ele. Asa, firele rebele nu vor arata deloc rau, ci mai degraba natural.

4. Penseaza trei fire de par, apoi opreste-te

Sa te pensezi excesiv e mai grav  decat sa nu te pensezi deloc, firele de par nu vor mai creste deloc daca faci un obicei din asta si vei ramane cu niste sprancene prea subtiri. O regula pe care o poti folosi e sa pensezi doar cate 3 fire, apoi sa te uiti in oglinda si sa verifici.  

5. Nu folosi o oglinda care mareste 

Specialistii spun ca o oglinda de genul asta te poate pacali atunci cand te pensezi. Te poate face sa vrei sa te pensezi din ce in ce mai mult, pentru ca sprancenele tale par mai mari. Si lumina buna este foarte importanta.

6. Fii sigura ca ai mereu un kit pentru sprancene in geanta pentru cosmetice

Evita creionul de sprancene, pentru ca poate fi dificil sa folosesti un singur produs pentru a avea niste sprancene perfecte. Incearca un kit care poate umple locurile goale si care are si ceara, care sa iti potoleasca firele rebele.

7. Da-le sprancenelor tale culoarea perfecta folosind pudra pentru sprancene

Pudra este alegerea perfecta atunci cand vrei sa iti colorezi putin sprancenele. E trucul perfect daca esti blonda, iar sprancenele tale sunt deschise la culoare sau daca sunt putin cam subtiri. 

related posts

Modifică setările cookies