7 tratamente de la salon pe care n-ar trebui sa le incerci acasa


Sunt multe lucruri pe care le poti face acasa pentru a economisi bani, insa unele proceduri este mai bine sa fie lasate in mainile profesionistilor.


Continua sa citesti daca planuiesti sa aplici vreun tratament singura, pentru a sti ce anume sa eviti acasa.

1.    Tunsul
Nu trebuie sa te tunzi niciodata singura. Risti sa iti strici cu totul podoaba capilara. Daca nu esti un specialist in domeniu, atunci apeleaza la un salon de infrumusetare pentru asta.

2.    Vopsitul parului
Vopseaua la cutie contine chimicale daunatoare si daca nu stii ce faci, ai putea sa iti deteriorezi parul destul de rau. Putine femei care se vopsesc singure reusesc sa o faca asa cum trebuie. Sfatul nostru este sa apelezi la un salon!

3.    Pensatul
Pensatul nu era chiar asa de costisitoar si nici foarte dureroas. Forma sprancenele este foarte usor de stricat. Sprancenele nu cresc repede, asa ca poti sa ramai mult timp cu ele inegale daca nu esti atenta.

4.    Bronzul aplicat prin pulverizare
Bronzul este foarte important pentru oricine si, cu siguranta, nimanui nu i-ar placea sa aiba pete pe tot corpul. Daca vrei un bronz perfect auriu de sus pana jos, iti recomandam sa apelezi la profesionisti.

5.    Tratamentele chimice pentru par
Pentru orice tip de tratament pentru par care necesita substante chimice, este mai bine sa apelezi la un stilist instruit, care stie ce face. Daca vrei un permanent bine facut, nu incerca sa il faci singura acasa.

6.    Exfolierea chimica
Exfolierea chimic poate elimina petele de varsta, petele cauzate de soare, cicatricile provocare de acnee, reduce aparitia liniilor fine, strange pielea si lumina tenul. Nu incerca acasa pentru ca risti o arsura sau o reactie alergica pe fata.

7.    Indepartarea unghiilor acrilice

Pare usor sa iti indepartezi singura unghiile acrilice, insa ar fi mai bine sa nu incerci. Vei sfarsi prin a deteriora unghiile, ai putea chiar sa le opresti cresterea provocandu-ti mult rau in acest proces.
 

related posts

Modifică setările cookies