Adelina Pestrițu, despre femeile care nu se epilează: ”Sunt oripilată”


În ultimul timp, tot mai multe vedete ori influenceri de pe internet încearcă să impună un trend nou.


Este vorba despre acele femei care refuză să se epileze doar pentru a respecta o regulă nescrisă a societății, printre acestea numărându-se celebrități de primă mână, precum Madonna, Paris Jackson, Adele Miley Cyrus sau Rihanna.

Citește și: O vloggeriță din România a șocat internetul cu această postare: Este prima oară când mă simt liberă

Adelina Pestrițu este una dintre vedetele din România care au luat atitudine față de acest trend, într-un articol pe blogul său. 

Sunt oripilată când văd oameni care își expun corpul plin de chestii (prefer să le numesc așa) despre care din primii ani de viață am învățat că sunt dizgrațioase atunci când sunt lăsate la vedere și trebuie să facem cumva pentru a le îndepărta. Acum am impresia că s-au schimbat polii între ei, serios. Văd fete extrem de frumoase cum se mândresc că și-au lăsat părul pe picioare sau la axilă să crească și, evident, fără să vreau, îmi zboară mintea și în alte zone, moment în care mă cuprinde o stare totală de greață. Presupun că și pe voi!

Observ des în postările din social media niște persoane civilizate totuși, care își etalează podoaba capilară vizibil nespălată de câteva zile bune, părul bun de împletit codițe la axilă, unghii murdare sau cu oja sărită, hainele șifonate și pline de părul pisicii și aia nespălată și plină de purici, că deh…toată familia să fie pe Natural. Desigur, însoțite de mesaje: “Ce bine mă simt naturală. Am avut curajul să mă descopăr și să văd cât de frumoasă sunt.” Pe bune? S-a strigat Bingo! Stai jos, repeți clasa!”.

Adelina continuă, în același ton, pe blogul său: ”Fetele mele dragi, această expoziție de lipsă totală a igienei, nu vă face nici dorite, nici frumoase, nici plăcute, nici simpatice, nici atrăgătoare și culmea, nici naturale nu reușiți să fiți. 

Cea mai mare aberație este: “nu folosesc deodorant pentru că nu este natural și este plin de ingrediente toxice”. Really? Și cum facem? Ne mirosim transpirația între noi? Facem schimb de păduchi și mătreață? Ne înrudim prin găștile de păduchi pe care le depozităm în părul nostru, care ar trebui să fie mereu curat și îngrijit? Ne împletim părul de pe picioare pe sub mese, ca să fim în trend?

Femeie înseamnă frumusețe, curățenie, elegantă, gingășie, miros plăcut și fin, rafinament, stimă de sine, grijă de aspectul fizic”.

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies