Adevărul despre talia lui Kim Kardashian. Ce dimensiuni are și cum a ajuns la ele


Niciun sacrificiu nu e suficient de mare pentru Kim Kardashian când vine vorba de talia ei. Vedeta a ajuns la forme de invidiat, folosindu-se de cânteva trucuri de frumusețe la care apelează în fiecare zi.


Talia lui Kim Kardashian a fost subiectul principal de bârfă după MET Gala din acest an. Publicații din toată lumea s-au întrecut în „aprecieri” legate de modul în care starleta a ajuns la 64 de centimetri în talie, considerând că această dimensiune este ireală.

FOTO: Getty Images

Subțierea taliei și accentuarea dimensiunilor șoldurilor pare a fi una dintre preocupările cele mai mari ale lui Kim, care își supune corpul la suplicii care erau la modă la începutul secolului al XIX-lea. 

Kim Kardashian poartă corset la toate evenimentele publice, iar una dintre cele mai șocante imagini a oferit-o la MET Gala 2019, celebrul bal mascat anual de la New York. Kim Kardashian a avut nevoie de patru bărbați pentru a îmbrăca incredibila rochie Thierry Mugler, creată pentru acest eveniment.

Criticată din toate părțile pentru apariția ei „ireală”, Kim Kardashian a fost apărată de antrenorul ei personal. Melissa Alcantara a reacționat pe Instagram, lovind în toți cei care au jignit-o pe Kim.

„Ca să lămurim lucrurile. Această rochie are corset. Kim se antrenează șase zile pe săptămână – se trezește devreme și e dedicată acestui lucru. Eu i-am netezit drumul, dar ea a făcut toată munca. Nu dau doi bani pe părerile voastre legate de corpul ei, dacă e fals sau nu. O văd în fiecare dimineață, o văd cum se antrenează și o văd cum transpiră și toată munca pe care o depune în afara sălii, și asta e lăudabil”, a scris instructorul de fitness.

Citește și: Kim Kardashian, detronată. Cine are cea mai voluptuoasă siluetă în familia ei

Ce spun chirurgii esteticieni

Criticii lui Kim Kardashian susțin că e imposibil să ajungi la o asemenea talie fără să apelezi la chirurgia plastică. Internauții cred că vedeta și-a îndepărtat câteva coaste de dragul frumuseții, însă cine sunt ei să știe asta.

Un medic estetician din SUA spune că femeile pot avea talia lui Kim Kardashian și fără să poarte corset, prin mărirea sânilor, liposucție și transfer de grăsime.

Îndepărtezi grăsimea (din talie – n.n.), o purifici și o injectezi în posterior sau în coapse”, spune medicul Stephen T. Greenberg, citat de Page Six. Acest „tratament” costă până la 20.000 de dolari peste Ocean.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe poze cu talia ireală a lui Kim Kardashian!

FULLSCREEN
Adevărul despre talia lui Kim Kardashian. Ce dimensiuni are și cum a ajuns la ele
  • /

related posts

Modifică setările cookies