Adrian Perjovschi a prezentat trendurile pentru 2020 în materie de hairstyling


Adrian Perjovschi și echipa să au anunțat trendurile în materie de beauty pentru anul 2020 în fața a peste 300 de persoane din industrie, celebrități și oameni de media. 


21 de modele au defilat la cel mai mare eveniment de hairstyling din România și peste 30 de hairstylisti, make-up artiștii Andra Manea, Dana Petrina Madda Petcu, Iulia Ficu, stilista Luci Faur au lucrat mai bine de 12 ore non-stop pentru ca prezentarea trendurilor să iasă precum pe marile podiumuri ale lumii. 

 

Evenimentul prezentat de Adelina Pestritu, a debutat cu un spectacol de pictură live marca Andrei Pavel, unul dintre artiștii care au impresionat pe scenă de la „Românii au talent” și totul în față celebrităților prezente la eveniment precum Adela Popescu, Lora, Anda Adam, Geanina Ilieș, Andra Gogan, Xonia, Miki, Raluca Tănase, Jazzy Jo, Ana și Monica Odagiu. 

 

„Pentru noi și industria de beauty și hair-styling din România a fost că un Revelion seara aceasta, am intrat în noul an în materie de trenduri și trebuie să ne aliniem cu toții la ce se poartă.

 

Am avut modele care au purtat toate culorile sezonului următor: roșu, arămiu, blond, bronz ciocolatiu, galben, ginger și neapărat albastru, culoarea anului, am avut propuneri și pentru băieți, dar și pentru persoanele care au nevoie de coafuri de avangardă, statement pentru evenimente speciale.

 

Am propus mai multe variante de tunsori pentru toate lungimile de par, am integrat evergreen-ul pixie, dar și bobul cu breton deasupra sprâncenelor, am prezentat coafuri gen anii 80, cu volum exagerat, par creponat, diverse tipuri de împletituri și braise-uri, cu cărare pe mijloc sau într-o parte. Am avut 5 coafuri de evenimente speciale, pe care le-am construit foarte sculptural precum niște opere de artă”, a declarat Adrian Perjovschi, unul dintre hair-stylistii reper în România. 

 

 

„Nu există bucurie mai mare pentru mine decât să îmi pot face meseria la standardele internaționale și să simt că pot contribui și eu la dezvoltarea ideii de frumusețe și îngrijire în România. Lucrurile s-au schimbat în bine în ultimii ani, în felul în care arată și se simt românii în pielea lor. Este un vis împlinit pentru mine să pot mări echipa și casa Jovsky Studio și abia aștept să cunosc alți oameni, care să ne dea teme noi, dintre cele mai diferite”, a mărturisit Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look. 

 

 

Deschide GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini de la eveniment 

 

Vezi și: 

 

 

related posts

Modifică setările cookies