Adrian Perjovschi dezvăluie trendurile anului 2021 în materie de aranjarea părului


Specialist în transformări radicale de look, Adrian Perjovschi a făcut o călătorie virtuală în jurul lumii pentru a ne arăta beauty trendurile anului 2021.


Adrian Perjovschi a pariat pe aqua blue, culoare pe care o vede predominantă în coafurile anului 2021. Cunoscutul hair-stylist a dat startul trendurilor în make-up și aranjarea părului cu o călătorie virtuală în 12 țări. Specialitul și-a imaginat cum vei arăta mâine dacă ai aplica sfaturile sale de beauty, în funcție de țara în care te afli.

În cadrul evenimentului fotografic „Travel În Style by Adrian Perjovschi – Trends for 2021”, 12 modele-fete și 4 moele-băieți au pozat pentru a evidenția trendurile din fiecare țară studiată.

Am încercat să ne plimbăm în jurul lumii măcar virtual, prin intermediul frumuseții. Trendurile din fiecare an sunt universale, ne leagă pe toți indiferent de colțul de lume din care provenim, ele sunt aceleași, ne raportăm cu toții la ele, sunt practic punctul comun care ne leagă. Provocarea pe care ne-am dat-o a fost să reușim să aducem întreg mapamondul în același loc, cu diversitatea și specificul mai multor țări și să putem în doar câteva ore să simțim că avem acces la întreaga lume”, a explicat Adrian Perjovschi.

Citește șiCum să te vopsești singură acasă. Sfaturi de la hair-stylistul vedetelor, Adrian Perjovschi

În timpul „călătoriei” printre modelele ce au arătat fotografului Marius Bărăgan cum arată frumusețea de mâine în Islanda, Japonia, Germania, Australia, Italia, SUA, Argentina, Rusia, Corea de sud, Mexic sau Africa de Sud, hair-stylistul Adrian Perjovschi a dezvăluit culoarea anului următor. Ea poate fi aplicată pe toate lungimile de tunsori accesorizate cu bretoane, în linii geometrice sau textură. 

Culoarea anului 2021 este aqua blue, o culoare inspirată din natură, din apa mărilor și oceanelor, combinat cu verdele vibrant al junglei și cu nuanțele pastel ale cerului. Aceste culori pot fi puse în păr pe blond platinat, cum am făcut pentru Islanda, unde am adus nuanțe din aurora boreală; pe baleiaj, pe părul natural, pe culorile deschise până la culorile închise”, a spus stilistul.  

Măști de protecție personalizate

Styling-ul semnat de stilista Lucy Faur a fost completat de crearea de măști de protecție din bumbac, devenite indispensabile în ziua de azi. Pe ele au fost imprimate steagurile țărilor prezentate de modelele al căror make-up a fost creat de Mădă Petcu, Andra Manea și Dana Petrina.

Și pentru ca evenimentul să fie chiar că o călătorie mult așteptată și mult dorită în jurul lumii, hair-stylistul Adrian Perjovschi a inserat printre țările care anunță trendurile pentru 2021 și locurile în care el își dorește să ajungă în viitorul apropiat.

Deși sunt un iubitor de mare și de căldură, am ales să călătoresc acum prin intermediul frumuseții și în locuri în care nu am ajuns încă, dar în care mi-aș dori cândva să merg, cum ar fi Islanda, Rusia sau Africa. Sper că odată cu acest eveniment să anunțăm Universul că suntem pregătiți să explorăm din nou frumusețile mapamondului”, mai spune Perjovski.

Fotografii: Marius Bărăgan

Vezi și VIDEO: Cum trebuie să ne machiem când purtăm mască. Mădă Petcu, make-up artist, iţi oferă sfaturi utile

related posts

Modifică setările cookies