Afla care sunt secretele unor sprancene perfecte


Ochii spun totul despre tine, asa ca trebuie sa te asiguri ca ii pui perfect in evidenta. Si asta nu doar cu ajutorul machiajului! Concentreaza-te pe sprancene, pentru ca ele iti contureaza expresia fetei.
 


1.    Apeleaza la un specialist
Cel putin prima data, atunci cand vrei sa iti gasesti forma potrivita, apeleaza la un specialist. Cu putina indemanare, poti pastra apoi aceeasi linie.

“Sprancenele sunt o parte din trasaturile fetei foarte importanta si influenteaza foarte mult fizionomia. Cum in fiecare domeniu exista un specialist, asa exista si la capitolul sprancene si de aceea ar trebui sa apelezi la el cel putin pentru a-ti da o forma,” ne-a spus cosmeticiana Andreea Nica.

2.    Greselile cer radare
Daca ti-ai stricat forma perfecta a sprancenelor, nu intra in panica. Dar inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca frumusetea cere sacrificii. “Exista un remediu, dar clienta trebuie sa aiba rabdare. In functie de persoana, greselile se pot corecta in saptamani sau chiar luni bune,” declara Andreea.

3.    Tine cont de tendinte
Ca si in make-up sau fashion si la acest capitol e nevoie sa fii in pas cu tendintele. “In sezonul acesta se poarta foarte mult sprancenele naturale, putin mai groase. E bine sa se mearga pe linia naturala si sa se evite sprancenele creionate sau vopsite,” te sfatuieste cosmeticiana.

4.    Nu exagera
Doar pentru ca iti place o anumita forma a sprancenelor nu inseamna ca ti-ar si sta bine cu ea. Nu trebuie sa ai si tu sprancenele la fel ca prietena ta, ci sa respecti linia lor naturala. Andreea iti recomanda sa nu iei din lungime, adica sa eviti sa pensezi colturile pentru a avea niste sprancene perfecte.

  • Afla care sunt secretele unor sprancene perfecte

related posts

Modifică setările cookies