Afla cat de eficiente sunt cremele anticelulitice! VIDEO


Cremele anticelulitice iti promit ca in cateva saptamani pielea ta va scapa de aspectul neplacut de "coaja de portocala" si vei ramane cu o suprafata neteda si catifelata. Sa fie chiar asa de simplu? Dr. dermatolog Mihaela Leventer iti spune cat de eficiente sunt aceste creme anticelulitice.


"Cremele anticelulitice, daca sunt folosite in cadrul unui masaj, pot sa aiba un efect de imbunatatire. Daca un medicament are un efect pe cateva ore, de obicei, va dati seama ca un produs cosmetic nu are o putere terapeutica nelimitata. In general pentru celulita este bun masajul. Daca in cadrul masajului folosim o crema cu un efect vaso-dilatator, deci cu un aspect de incalzire a pielii care asigura un drenaj, atunci se poate considera ca este un produs bun", a spus Mihaela Leventer pentru Perfecte.ro

Daca vrei sa scapi rapid de celulita, incearca propunerile PERFECTE.RO de mai jos. Perfecte.ro a analizat pentru voi cele mai eficiente metode de a scapa de celulita si de a slabi atat in kilograme, cat si in centimetri.

Scapa de celulita prin electostimulare cu ultrasunete!

Scapa de celulita prin impachetari cu parafango!

Inca o metoda de slabit fara efort: masajul cu aparatul metabolic depresor!

Vrei sa slabesti rapid, atat in greutate cat si in centimetri? Asta promite un nou aparat revolutionar!

Scapa de grasime cu masajul endermologic! Vezi cum! VIDEO

Daca ai o metoda de succes prin care sa slabesti si sa scapi de celulita, nu ezita sa o impartasesti cu noi. Asteptam comentariile voastre! Voi ati incercat electrostimulare sau impachetari? Au avut efect?

CODUL BONUS de astazi, 8 decembrie, de la concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: Este acoperit de seviciul de ambulanta aeriana Blue Air

related posts

Modifică setările cookies