Alege mascara rezistentă pentru machiaj fără griji


Machiajul face parte din ziua fiecărei femei, fie că lucrează de acasă sau de la birou, sau doar iese la plimbare. Rareori vei vedea pe stradă o doamnă nemachiată, chiar începând din adolescență, dacă e să fim riguroși.

Tag-uri:

Care produs de make-up este cel mai ușor de folosit decât mascara? Cam greu de găsit un răspuns la această întrebare. Asta pentru că este accesibilă atât din punct de vedere a locațiilor în care o găsești, cât și a modului de aplicare.

Totuși, nu tot ce se găsește pe rafturile magazinelor sau în cataloage este rezistent, așa cum ar trebui să fie o mascara.

De ce să alegi mascara rezistentă

Aici nu ne referim neapărat rezistentă la apă, ci care să stea pe gene de dimineața până seara, sau până la momentul demachierii. Oricând ar fi acela.

Iată doar câteva motive pentru care să alegi mascara rezistenta.

În primul rând, vei scăpa de stresul de a ”te machia” fără voia ta cu negru sau maro sau orice altă culoare are mascara pe pleoapa superioară. Această siguranță aduce cu sine și lipsa nevoii de a avea mereu la îndemână o oglindă pentru a te asigura că nu ai nicio surpriză. Nu-ți vei mai face probleme dacă mergi la piscină, mare, ocean sau dacă te prinde ploaia pe drum fără umbrelă. Pentru că mascara rezistentă va sta pe gene la fel de bine ca în orice altă situație cotidiană.

Tipurile de mascara rezistente sunt folosite și de make-up artiști datorită proprietăților lor, iar acesta este un motiv de încredere. Pentru că, de obicei, machiajele realizate de aceștia sunt pentru ocazii speciale și este sigur că rezistența mascarei este unul dintre motivele pentru care au ales-o.

Cum alegi mascara potrivită?

Fiecare dintre noi are individualitatea sa și asta se vede prin felul în care ne îmbrăcăm, ne machiem și ne comportăm. De aceea, pentru fiecare există hainele potrivite, produsele pentru machiaj sau circumstanțele perfecte. La fel este și în cazul mascarei: unele avem nevoie de volum, altele de lungime. Nu toată lumea vrea să apeleze la genele false care pot aduce aceste beneficii pe termen mai lung. În acest caz, trebuie să găsim mascara potrivită, care ne va face să ne simțim mai bine în pielea noastră și să arătăm impecabil zi de zi.

Primul pas pe care trebuie să îl facem în această direcție este să descoperim nevoia pe care o avem de la mascara: să dea o altă culoare, mai intensă, genelor, să le alungească, să le dea volum sau să le arcuiască.

După ce am trecut de acest prim pas, trebuie să știm cum să alegem mascara în funcție de nevoi. Putem deduce asta din forma periei. Acesta este secretul identificării tipului de mascara.

Pentru genele fără volum ai nevoie de o mascara cu perie curbată. Pe lângă faptul că acest tip de perie dă volum genelor, le și arcuiește datorită formei.

Dacă ai genele rare, alege o mascara cu textură uscată, care să îți ofere atât volum, cât și alungire pentru un efect wow.

Îți dorești alungire? Atunci folosește un mascara cu aplicator cu perii drepți și care are în componență fibre. Acestea se vor lipi în prelungirea firelor naturale pe care le vor prelungi, astfel. 

Orice mascara ai alege, nu uita să folosești și un primer, care îți pregătește genele pentru aplicarea rimelului și sporește efectele acestuia asupra genelor. Peria lui separă genele, împiedicând mascara să le unească și să creeze efectul de picioare de păianjen. De obicei, primerele au o formulă rezistentă la apă și la transfer; sunt testate oftalmologic și pot fi folosite și de persoanele care poartă lentile de contact. Ele extind durata mascarei pe gene și îi scot în evidență efectele.

Mascara ar trebui să facă parte din machiajul de zi cu zi sau poate fi chiar să constituie ea singură machiajul. Este acel accesoriu minune pe care îl poți avea mereu la îndemână datorită dimensiunii sale, potrivit de la geanta plic la rucsac.

Acum este mai ușor ca niciodată să ai acasă calitatea din saloanele de make-up. Cu doar două clickuri poți comanda mascara potrivită nevoilor tale și să o ai acasă în doar câteva zile. Nu a fost niciodată mai ușor să te simți bine în pielea ta zi de zi!

Credite foto: unsplash.com 

FULLSCREEN
Alege mascara rezistentă pentru machiaj fără griji
  • /

related posts

Modifică setările cookies