”Am devenit virală pe TikTok cu un video de 8 secunde, care a făcut 18 milioane de vizualizări”. Poți să ghicești de ce?


Allie Bloom, jurnalistă pentru HuffPost, a devenit virală pe TikTok cu un video de 8 secunde în care și-a arătat părul de pe corp.

Tag-uri: #TikTok #viral

”Am vrut să demonstrez că, în ciuda pilozității mele naturale, sunt încă feminină”, a explicat Bloom, care a hotărât acum câțiva ani să nu se mai epileze deloc.

@avocado_allie

I am devine feminine

♬ original sound - lesley gonzalez ????

”Așa-zisa industrie a frumuseții profită de complexele noastre pentru a seta standarde imposibile”, declară ea. Am realizat că mai degrabă prefer să-mi petrec timpul făcând orice altceva decât să mă preocup de părul meu, care apare natural în mai multe părți ale corpului meu. Mă săturasem să mă simt jenată și conștientă tot timpul de părul meu negru și des, așa că am început să mă întreb de ce simt nevoia să-l înlăturez”.

Bloom și-a etalat părul pe TikTok, unde a obținut peste 18 milioane de vizualizări. ”O să continui să răspândesc mesaje de acceptare și dragoste de sine, chiar dacă asta înseamnă să am de-a face cu câțiva troli  - din când în când”. 

Foto: TikTok

related posts

Modifică setările cookies