Andreea Bălan, victima unor reclame false pe internet. „Nu am nicio legătură cu acest produs”


Andreea Bălan își avertizează admiratoarele că nu a găsit secretul slăbirii și nici nu ar fi avut de ce, fiindcă nu s-a plâns niciodată de probleme de greutate.


Într-o postare pe pagina ei de Facebook, Andreea Bălan se plânge că a ajuns victima unor campanii false, în care ea face reclamă unui produs de slăbit. Mai mult, ea apare în niște interviuri pe care nu le-a dat niciodată, la publicații de care nu a auzit niciodată. Cântăreața susține că nu are niciun secret de slăbit și nu face publicitate niciunui produs de acest gen.

ATENȚIE!!! Net-ul este plin de astfel de reclame FALSE cu mine! Nu cumpărați sub nicio formă acest produs de slăbit! Nu am nicio legatură cu acest produs, iar minciuna e la rang de prostie (că aș fi slăbit 17 kg, când eu nu m-am îngrășat niciodată atât). Acești indivizi clonează site-uri (cosmo, adevărul, viva) să pară că interviurile false cu mine sunt pe aceste site-uri. Nu vă lăsați păcăliți și dați report când le vedeți!”, a reacționat solista.

Una dintre reclamele mincinoase de pe net. FOTO: Andreea Bălan Facebook

Andreea Bălan are două fetițe, Maya și Clara, și singurele momente în care a avut probleme cu kilogramele în plus a fost în timpul sarcinilor, însă acest lucru e firesc.

Citește și: Primele fotografii cu fiica cea mică a Andreei Bălan. Cum arată Clara Maria


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

 

Vezi mai multe poze cu Andreea Bălan în GALERIA FOTO de mai jos!

Andreea Bălan se va căsători cu actorul George Burcea în luna septembrie a acestui an. Cei doi vor face și nunta, și botezul fiicei mici, în aceeași zi – 15 septembrie.    

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au refăcut trupa ANDRE

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit în luna iulie după aproape 18 ani de cariere solo. Cele două au refăcut trupa ANDRE și au lansat primul single în noua formulă – Reset la inimă

În ciuda acestui anunț, întoarcerea trupei ANDRE este un proiect de scurtă durată. Într-un interviu acordat PROTV.RO, Andreea Antonescu declara că această nouă colaborare cu Andreea Bălan este pe o perioadă determinată. 

Vorbim de reunirea trupei ANDRE pentru o perioadă determinată, nu este vorba de o colaborare de lungă durată. A fost cerere pe piață, poate și presiunea fanilor, a celor care ne-au întrebat în toată perioadă asta, am primit mesaje că le e dor de piesele noastre, după 20 de ani le mai ascultă încă, ne-au rugat, ne-au implorat”, a spus Andreea Antonescu. 

Vezi și: VIDEO Secretele trupei ANDRE

FULLSCREEN
Andreea Bălan, victima unor reclame false pe internet. „Nu am nicio legătură cu acest produs”
  • /

related posts