Andreea Bănică nu are nicio operație estetică. Cum motivează schimbarea de look


În ultima vreme, fanii i-au reproșat artistei că a apelat la intervenții estetice pentru a-și pune în valoare și mai bine trăsăturile, iar Andreea Bănică a ținut să lămurească această situație.


Pe contul ei de Facebook, Andreea Bănică a postat două imagini: una în care este complet naturală, fără machiaj, și o fotografie în care este machiată de un profesionist. 

Citește și: Momentul adevărului. Așa arată Andreea Bănică nemachiată și necoafată

Artista a scris și un mesaj în care explică faptul că fața ei nu a fost atinsă de bisturiu, ci doar de mâinile unui make up artist talentat.

Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afișez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj.  Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. Așa am procedat de la începuturile carierei mele pentru că mi-am dorit să arăt frumos în fața publicului; e o dovadă de respect, așa consider. 

E normal să arătăm altfel după un machiaj de o oră, să știm să ne punem trăsăturile în valoare, să ne jucăm cu umbre și lumini până când rezultatul e cel pe care îl dorim. Fie că vă place sau nu să vă machiați, aveți grijă de tenul vostru și iubiți-vă mult! 

Eu am învățat să mă iubesc așa imperfectă cum sunt, mă afișez așa cum sunt pentru că am încredere în mine, ca femeie, dar, recunosc, iubesc machiajul și felul în care ne pune în evidență tot ce e mai bun. Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeți foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care port un machiaj făcut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine!”, scrie Andreea Bănică pe contul ei de social media. 

Vezi și: Andreea Banica, peste 20 de ani de iubire

related posts

Modifică setările cookies