Cum arata Andreea Raicu la 35 de ani,  fara machiaj, fara styling si fara pic de Photoshop


Andreea Raicu a realizat o sedinta foto speciala, fara machiaj, fara styling si fara Photoshop! Vedeta TV a pozat in fata fotografului Gabi Hirit cat se poate de natural, iar rezultatele le-a publicat fara retinere pe blogul personal. 


Andreea Raicu arata impecabil la fiecare aparitie public. Ea a vrut sa le arate fanilor cum este ea in viata de zi cu zi. Naturala, vesela si impacata cu ea si cu corpul ei.

Andra, asa cum NU ai mai vazut-o niciodata! Uite cele mai haioase ipostaze cu sotia lui Catalin Maruta

"Conditiile au fost sa facem un test si apoi sa gasim o idee. In plus, no styling, no make-up, no retouch after. Challenging! Am zis da! [...] A incercat sa imortalizeze o Andree extrem de naturala. Si cred ca a reusit. M-a surprins razand, strambandu-ma, miscandu-ma mult, uitandu-ma in stanga si-n dreapta sau facand tot felul de fete. Asa sunt eu!", a scris Andreea pe blogul personal

Reactiile fanilor ei au fost pozitive:

"Felicitari pentru ca nu ascunzi cine/cum esti.Asta e adevaratul farmec al femeii...naturaletea :x ...nu "papusile din plastic" din zilele noastre".

"Foarte frumoase pozele Andreea! E o mare diferenta fata de coperta de acum 10 ani! Foarte naturala si zambitoare, foarte relaxata acum! Felicitari!"

Sursa foto: Andreearaicu.ro
Credits: Gabi Hirit

Tu ce parere ai de felul in care arata Andreea Raicu fara machiaj si fara Photoshop? Iti place?
FULLSCREEN
Andreea Raicu, asa cum nu ai mai vazut-o: fara machiaj, fara styling si fara pic de Photoshop
  • /

related posts