Andreea Raicu: La 14 ani, m-am vopsit si mi-am facut permanent. Vroiam sa arat ca actritele americane!  


In urma cu doua zile, v-am provocat la un sondaj, iar rezultatele demonstreaza ca nu v-a fost greu sa recunoasteti ca fetita draguta din poza este Andreea Raicu. Vedeta tv este in prezent una dintre cele mai bine imbracate celebritati din tara, insa pasiunea ei pentru moda a inceput insa cu multi ani in urma. Pentru ca mama ei calatorea mult, garderoba sa era la fel de dotata ca si acum. Nici de farduri sau de vopsea pentru par nu a stat departe. Andreea a experimentat tot ce s-a putut! Citeste mai jos cele mai amuzante intamplari pe care le-a trait in copilarie!


La ce varsta te-ai machiat prima data?
Nu stiu exact varsta la care m-am machiat, dar stiu sigur momentul in care am inceput sa ma joc cu fardurile mamei mele. Fiind insotitoare de bord trusa ei de farduri era foarte mare, frumoasa si plina de lucruri interesante pentru o fetita de cativa ani. Asa ca intr-o zi, am accesat-o, am luat un ruj rosu si l-am folosit atat pe mine cat si peste tot prin casa: pe pereti, sub masa din sufragerie, pe covoare. Am avut noroc ca era nou si a fost mult de lucru. Ce a urmat? Mama s-a cam suparat.

Cand ti-ai vopsit prima data parul?
Si aici am experiente cam dure. Nu numai ca l-am vopsit, dar l-am facut si permanent. Ma uitam la filmele in care actritele americane aveau un par splendid blond si ondulat. Asa ca atunci cand am fost in Thailanda mi-am cumparat niste bigudiuri in forma de spirala convinsa fiind ca voi avea parul ca al actritelor. Rezultatul nu a fost neaparat cel asteptat. Cum s–a dus? Cu timpul… aveam 14 ani. Iar de vopsit?  Era o moda in clasa de la care nu am putut sa ma abat si m-am decolorat si eu tot in aceeasi perioada.

Obisnuiai sa te imbraci cu hainele mamei tale cand erai mica?
Da! Mama avea o garderoba foarte frumoasa care nu avea cum sa nu ma tenteze asa ca atunci cand era plecata ma prosteam prin casa cu hainele si pantofii cu toc. Eram pur si simplu indragostita de pantofii ei cu toc foarte inalt si subtire. Si avea o multime. 

Iti alegeai singura hainele sau mergeai pe mana parintilor?
Se spune ca te nasti cu bunul gust  pe care il cultivi. La mine in familie toate femeile erau si sunt in continuare foarte pedante si elegante de la bunica pana la cele mai mici, asa ca din copilarie parintii m-au imbracat foarte frumos.

Obisnuiai sa faci schimb de haine cu prietenele?
In perioada comunismului, eram privilegiata deoarece mama calatorea foarte mult in afara tarii si garderoba mea era la fel de mare ca acum, ceea ce nu era un lucru tocmai comun pentru acea vreme, asa ca nu faceam schimb de haine, dar imprumutam cu drag prietenelor mele. Aveam enorm de multe rochite, pantaloni, jeansi, pantofi, accesorii de par… tot ce si-ar dori o fetita. Am fost norocoasa.

FULLSCREEN
Andreea Raicu: La 14 ani, m-am vopsit si mi-am facut permanent. Vroiam sa arat ca actritele din filmele americane!  
  • /

related posts