Andreea Raicu: "Obisnuiam sa merg la solar, dar acum nici nu vreau sa mai aud de el"


Andreea Raicu e pregatita oricand sa imbrace costumul de baie, asa ca nu depune niciun efort suplimentar la inceputul sezonului cald. Si pentru ca o piele bronzata arata bine oricand, vedeta recunoaste ca mai apeleaza din cand in cand si la bronzarea artificiala.


"Am grija de corpul meu mereu, asa ca nu simt nevoia niciunui tratament special in perioada verii," spune Andreea.

Chiar daca a exagerat cu expunerile la soare, vedeta tv este o norocoasa : nu a avut pana acum probleme cu tenul, insa nici nu le rocomanda tinerelor sa faca aceleasi greseli ca si ea.

"Slava Domnului, nu am avut nicio problema cu pielea! La cat am stat la soare fara sa ma ingrijesc cum a fi trebuit, pielea mea este minunata ca nu s-a revoltat. Cand esti foarte tanar, adori sa stai la soare si ignori toate problemele pe care expunerea la soare ar putea sa ti le aduca iar riscul imbolnavirii este foarte mare,"
a spus Andreea.

Daca atunci cand sta la soare are grija sa foloseasca creme cu protectie foarte ridicata, cand vremea nu tine cu ea, Andreea apeleaza la bronzarea artificiala.

"Folosesc destul de des produse autobronzante. Pana in urma cu cativa ani mergeam des si la solar, dar acum nici nu vreau sa mai aud de el. Imi pare rau cand vad foarte multe fete tinere care practic dorm in solar din dorinta de a avea “o piele frumoasa” spun ele," declara Andreea.

Cat despre produsele pe care le foloseste pentru a-si ingriji pielea, Andreea Raicu spune ca apeleaza atat la cele naturale, cat si la cele din comert.

"Obisnuiesc sa le combin. Cand am fost in Seychelles mi-am cumparat de la piata locala un ulei pur de cocos. Desi nu avea cel mai placut miros, a fost minunat!"
a incheiat Andreea.

Citeste si: Anca Turcasiu: "Sunt foarte atenta cu soarele, pentru ca am pierdut-o pe mama din cauza cancerului de piele"

related posts