Are 47 de ani, arată ca un adolescent și câștigă o avere de pe urma femeilor. Cele 10 secrete ale sale


Tristan Lee va împlini în curând 50 de anii și le dă lecții femeilor despre cum să arate și să se simtă tinere 

Tag-uri:

Bărbatul se bucură de un succes neașteptat pe plan profesional. Cere 300 de lire sterline pe o ședință față în față cu o clientă, dar susține că sfaturile lui sunt de neprețuit. 

Vorbind exclusiv cu Fabulous Online, Tristan, care își împarte timpul între Statele Unite și Londra  a spus: "Cineva mi-a cerut săptămâna trecută buletinul când am mers să cumpăr un vin.

 

"Sunt slăbuț, am propriul meu păr, sunt destul de jovial,am un chip de adoelscent și sunt atent cu pielea mea.", a spus bărbatul. 

Obsesia lui Tristan cu privire la îngrijirea pielii a început atunci când a avut acnee la 16 ani și încă mai are un ritual complet dimineața și noaptea pentru a-și ține "pielea grasă" sub control.

"Aveam 18 ani și arătam de șapte. A fost destul de enervant pentru că nimeni nu ma lua în serios, credeau că sunt un copil, deși aveam 20 de ani. "Când aveam 40 de ani, m-am dus la reuniunea de clasă cu oameni pe care nu-i mai văzusem de 24 de ani. Arătam absolut identic, toată lumea mi-a spus asta."

Iată decalogul lui

1. Acceptați-vă vârsta: Nu vă îmbrăcați cum ați făcut la 20 de ani, poate fi o greșeală. Nu este vorba despre a arăta tânăr, ci despre desprea arăta sănătos. Cred că oamenii  confundă asta.

2. Dansați: Stresul și cortizolul din corpul dvs. îmbătrânesc. Cu cât sunteți mai liniștiți, cu atât mai târziu veți îmbătrâni. Puteți să vă  distrați, dansul este bun pentru asta.

3. Distrează-te: Fiți deschiși și jucăuși. Întotdeauna spun că "acreala este pentru lămâi, nu pentru oameni!"

4. Utilizați SPF: pe față, gât și decolteu zilnic. 80% din riduri sunt  provocate de soare. Dacă doriți să accelerați procesul de îmbătrânire, leneviți pe șezlong, la soare.

5. Aveți grijă de pielea dvs.: Întotdeauna am avut o rutină de îngrijire a pielii de două ori pe zi.

6. Fă-te vegan: Eu nu mănânc carne sau lactate în acest moment și cred că a ajutat. Mănânc o mulțime de fructe și legume și  fără zahăr rafinat. Evitați alimentele prelucrate.

7. Faceți sport: Sunt o persoană absolut obsedată de sala de gimnastică, dar într-un mod bun.

8. Fiți prietenoase: Fiți în jurul prietenilor care vă fac să râdeți, mai ales dacă sunteți o mamă sau o soție ocupată, râsul este foarte important.

9. Odihniți-vă: Una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii nu este să dormiți suficient.

10. Nu faceți operații estetice: O operație cosmetică este o ultimă soluție. Începeți să vă îngrijiți, să vă îmbunătățiți calitatea pielii și, dacă nu sunteți cu adevărat fericit după toate acestea, atunci ar trebui să luați în considerare ceva subtil.

 

Keep the faith “The flower that blooms in adversity is the most beautiful of them all." As we get older let's turn struggle, disappointment, challenge & pain into something beautiful. I’ve been pretty open about my challenges with mental health because I think it’s really important to remove some of the stigma about this subject. The more we talk about our feelings without shame or embarrassment the better we can feel. We also realise that everyone is struggling with someone. We are not alone. What do you feel the best thing we can do to improve our mental health to transform it into mental wealth? ⬇️⬇️ #selfcare #selflove #selfesteem #mentalhealth #takecareofyourself #nurtureyourself #lifecoach #healthylifestyle #mentalhealth #healthychoices #mondaymotivation #instagay #gaypride #gaylife #gorgeous #malemodel #fitnessmodel #redhead #loveislove #gay #lgbtq???? #nevergiveup #mentalhealthawareness #quoteoftheday #inspirationalquotes #instafit #instafashion #beautycare #takecareofyourbody #keepthefaith

O postare distribuită de Gorgeousness Coach Tristan Lee (@realtristanlee) perelated posts