Adevaruri socante despre Botox si acid hialuronic: creeaza dependenta, iti pot paraliza fata si iti distrug buzele pe viata 


Multe femei sunt incantate de efectele imediate pe care le promite injectarea cu Botox sau acid hialuronic. Cu o simpla injectie si cateva sute de euro, ti se spune ca vei scapa de riduri si vei avea niste buze voluminoase si seducatoare. Dar stii riscurile la care te supui? Medicul Hatami Afshin explica efectele nepacute ale acestor interventii.


Efect de scurta durata
"Personal, nu sunt de acord cu Botoxul si nici cu injectarile cu acid hialuronic. Ca sa isi justifice preturile, doctorii esteticieni iti spun ca efectul acestora dureaza sase sau 12 luni, insa eu garantez ca nu dureaza nici macar doua luni", spune medicul dermatolog Hatami Afshin in Playboy.

Citeste si: Cum sa ai o piele neteda si sanatoasa, fara acnee sau iritatii. Uite 6 metode minune

La ce riscuri te supui
"La injectare, exista riscul de pareza faciala. Daca vrei sa corectezi niste riduri mici, poti sa ramai fara mimica.  Razi sau plangi, arati la fel...Ca un robot.  Sau poti ramane cu un ochi mai inchis decat celalalt", spune medicul dermatolog.

Creeaza dependenta
"Ca sa nu mai zic ca toate aceste procedee invazive creeaza dependenta.  De aceea buzele fetelor care au apucat sa isi injecteze odata hialuronic arata din ce in ce mai rau. Prin pierderea in volum, in timp, buza superioara cade, efectiv, peste cea inferioara, daca nu exista o constanta a injectiilor. Bianca Dragusanu, Birigitte Sfat - arata din ce in ce mai straniu", spune mediul Hatami Afshin.

related posts

Modifică setările cookies