Bretonul, must have in noul sezon. Vezi ce-ti recomanda hair-stylistul Cristi Pascu pentru 2012


Bretonul este din nou un must-have, asa ca am stat de vorba cu hair-stylistul Cristi Pascu pentru a vedea cand sa ne tundem, cum aflam daca ni se potriveste si cum il ingrijim. 


Daca intentionezi sa iti faci un breton, primul lucru de care trebuie sa tii cont este cum iti sta: "Bretonul este indicat pentru o frunte inalta si chiar daca se poarta din nou si este un must-have, este important sa tii cont de cum iti vine".

Ai mare grija totusi la lunile de vara. Chiar daca se poarta, s-ar putea sa-ti dea batai mari de cap: "In timpul verii, din cauza caldurii si a transpiratiei bretonul nu va sta bine. Le recomand clientelor sa-ti faca bretoane oricand in timpul anului, mai putin in lunile de vara."

9 coafuri la moda care iti asigura un look de vedeta. Trebuie neaparat sa le incerci!

Cat despre ingrijire, este important sa fie una profesionala, mai ales in cazul bretonului, sfatuieste hair-stylistul Cristi Pascu.

"Ajungem din nou la produsele pentru acasa. Este foarte important sa descoperi produsele si sampoanele bune pentru tine si sa le alternezi", iti recomanda el. Nu rata materialul VIDEO de mai sus pentru mai multe informatii.

related posts

Modifică setările cookies