Care sunt tendintele verii in coafura. Cum sa te tunzi si sa te vopsesti ca sa fii in trend


Hair stylistul Cristi Pascu dezvaluie ca variatiunile de blond sunt principala tendinta in materie de culoare pe toata perioada sezonului estival. Nu avem de-a face insa cu blondul clasic, ci cu blondurile pastel sau cu cele care au reflexe argintii.


“Se poarta blondul colorat, intens si vizibil. Vedeta sezonului este nuanta de gri, care poate merge de la gri sobolan pana la gri metalizat. In mare voga sunt insa si blondurile pastel. Se poarta blondul rose, blondul banan sau blondul lila”, spune hair stylistul Cristi Pascu.

 In materie de coafuri avem de-a face cu cele de tip bob si stilul messy hair.

“Bob-ul sub toate aspectele lui se mentine in aceasta vara in tendinte.  Aceasta coafura are avantajul de a fi versatila; poate fi aranjata perfect pentru orele de birou sau in stilul <messy hair> pentru iesirile in oras sau diferite petreceri nonconformiste”, continua celebrul hairstylist.

 Cat despre metodele de protectie a parului pe timp de vara, Cristi Pascu recomanda ca din geanta de plaja sa nu lipseasca niciodata palaria, bandana si uleiul de par.

Foto: Cristi Pascu

 “Este imperios necesar ca pe timp de vara sa iti protejezi parul cu ulei si inainte de expunerea la soare, dar si dupa ce ziua de plaja s-a incheiat. Trebuie sa ai mereu pe cap o palarie, iar daca esti adepta sporturilor de apa parul trebuie protejat cu o bandana. Soarele, in combinatie cu vantul si apa sarata usuca varfurile foarte tare. Un par expus la astfel de conditii trebuie hidratat in permanenta”, mai spune Cristi Pascu. 

related posts

Modifică setările cookies