Carmen Bruma, traumatizata de cura de slabire: “Am mancat atata ciorba de varza incat mi-au crescut frunze!” EXCLUSIV


Carmen Bruma este un exemplu pentru toate femeile care vor sa slabeasca: cu multa vointa a reusit sa dea jos 30 de kg, iar acum este una dintre femeile cu cel mai invidiat corp din Romania. Vezi ce sacrificii a facut Carmen ca sa arate atat de bine.
 


“Am multe momente care m-au marcat : la un moment dat, ajunsesem intr-un punct in care, avand aceasta dependenta de dulciuri si fiindu-mi greu sa ma abtin, imi dadeau lacrimile cand intram intr-o cofetarie , fara sa ma pot controla”, isi aduce aminte Carmen.

Vedeta TV recunoaste ca nu i-a fost deloc usor sa slabeasca: “Sa te lupti in fiecare secunda a vietii tale cu foamea, cu pofta,  si cu dorinta de  depasi conditia, nu e un lucru usor”.

Carmen Bruma a facut greseli grave, pentru care putea sa plateasca scump: a tinut regim “dupa ureche”.

"Eu am inceput facand tampenii. Mi-am anemiat organismul, am tinut tot felul de diete pe care le citeam prin reviste, am mancat si am baut la supa de varza de cred ca mi-au crescut frunze, am stat nemancata zile intregi, am incercat tot ce se putea, aproape mi-am distrus organismul si sanatatea. Am inteles ca nu se fac asa lucrurile si m-am apucat sa citesc”, spune Carmen, care pana la urma a gasit calea cea buna de a slabi.

 

related posts

Modifică setările cookies