Cât costă un curs de machiaj cu specialistul în make-up al lui Kim Kardashian. Ce primești pe lângă lecții


Kim Kardashian l-a vrut pe cel mai scump specialist în machiaj și a obținut ce și-a dorit. Mario Dedivanovic o taxează pe vedetă cu mii de dolari pentru fiecare ședință de make-up. 


Dar asta nu-i nimic, stați să vedeți cât o să vă ia vouă dacă vreți să faceți un curs de machiaj! Mario Dedivanovic a pregătit un pachețel VIP pentru femeile sau bărbații care vor să aibă parte de o experiență nemaintâlnită.

Expertul pune la bătaie două locuri în cadrul cursului său de make-up Masterclass, împreună cu o sesiune de oră de machiaj complet care va fi filmată și distribuită pe contul său de Instagram.

Pachetul mai conține cazare pentru două persoane la un hotel de 5 stele, transportul cu avionul, mesele și deplasare cu limuzina. Totul pentru suma de... atenție: 400.000 de dolari.

Citește și: Și bogații sunt geloși. Ce-i spune Kanye West lui Kim Kardashian când se îmbracă prea sexy

 

Vestea bună e că 15.000 de dolari din banii tăi vor fi donați fundației The Heart of Neiman Marcus, care îi va direcționa către comunitățile sărace.

Cei care nu-și permit o asemenea extravaganță, adică 95% din populația globului, cursul de make-up al stilistului vedetei costă între 250 și 750 de dolari. Însă, pentru el trebuie să mergeți în Michigan.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Regina sprâncenelor, vizită specială în România

FULLSCREEN
Cât costă un curs de machiaj cu specialistul în make-up al lui Kim Kardashian. Ce primești pe lângă lecții
  • /

related posts

Modifică setările cookies