Ce creme trebuie sa folosesti pentru ingrijirea completa a fetei VIDEO


Ingrijirea fetei merita o atentie deosebita. Iar daca vrei sa ai un ten proaspat si fara imperfectiuni, trebuie sa folosesti atat o crema adaptata tipului tau de ten, cat si una pentru zona sensibila din jurului ochilor. Medicul dermatolog Luminita Marinescu ne-a explicat care e diferenta dintre ele si de ce este bine sa le folosim pe amandoua.


Cremele de fata au mai multe ingrediente si au functii precise de a hrani si, mai ales, de a regla cantitatea de sebum: "Cremele de fata sunt adaptate unui tip de piele cu o grosime mai mare a epidermei (stratul superior al pielii) si cu o multitudine de glande sebacee", ne-a explicat Luminita Marinescu.

Cremele pentru conturul ochilor insa, sunt doar pentru hranire si actioneaza mai eficient pentru aceasta zona: "Pielea din jurul ochilor are mai putine glande sebacee si este o piele foarte subtire, care permite absorbtia ingredientelor cremei in masura mai mare decat crema pentru fata. Atunci, ea trebuie sa aiba ingrediente putine, care penetreaza bine, nu exagerat si de calitate foarte buna".

Asadar, nu te gandi ca daca folosesti o crema pentru fata, aceasta va fi buna si pentru ochi. Foloseste-le pe amandoua!
 

related posts

Modifică setările cookies