Ce dietă ține Misha: ”Acum am 55 de kilograme și aș vrea să ajung la 49-50!”


Misha este o femeie frumoasă și recent a încântat rețelele de socializare cu pozele din vacanță în costum de baie. 

Tag-uri: #Misha #dieta

Cum se întreține și ce restricții are pentru a arăta atât de bine, ne spune chiar ea, pentru Perfecte.ro. 

Citește și: Misha și Connect-R, din nou împreună, de dragul fetiței

Ochii superbi albaștri i-a moștenit de la mama ei, are trupul de zeița și-l întreține cum știe mai bine. Face sport când reușește să ajungă la sală, zumba acasă, alături de fetița ei, Maya, nu face excese culinare și își schimbă look-ul, dacă vrea, în fiecare zi, pentru că are acasă o colecție impresionantă de peruci.

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta și mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum țin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puțin.  La sală nu am mai mers de vreo lună și jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost și Maya în vacanță, mi-a fost puțin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădinița. Acum am 55 de kilograme și aș vrea să ajung la 49-50!”, mărturisește Misha.  

“Nu am un meniu fix, dimineața când mă trezesc o pregătesc pe Maya pentru grădiniță, apoi merg la sală, la studio. O să reluăm curând programul cu grădiniță. De exemplu, azi am mâncat la mic dejun o salată, la prânz voi mânca sote de ciuperci iar pe seară o supă cremă de legume. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodată fructele și legumele!”, mai spune artista pe care o așteaptă o toamnă plină pentru că lansează noi piese pe care abia așteaptă să le prezinte fanilor.

Cât despre tratamentele de înfrumusețare, Misha a mai dspus: “Tratamente corporale îmi fac atât la salon cât și acasă, de obicei prefer taratmentele cât mai naturale și în principal pe cele anticelulitice. Look-ul mi-l schimb destul de des, port și foarte multe peruci și atunci pot să mi-l schimb zilnic. Cel mai bine totuși cred că mă simt cu părul lung, deși am o perioadă de când îl am scurt și mi-a plăcut foarte mult, de regulă mai mult îmi place atunci când îl am tuns periuță.  Acum mi-a mai crescut și nu îi pot da foarte ușor o formă, mi-e cumva dor de părul lung”, a mai adăugat cântăreața care ne-a spus despre fetița ei că este foarte pasionată de trusa ei de make-up și a început să îi umble printre cosmetice.

Vezi și: Connect-R și fosta sa soție Misha, împreună în Zanzibar


FULLSCREEN
Ce dietă ține Misha: ”Acum am 55 de kilograme și aș vrea să ajung la 49-50!”
  • /

related posts

Modifică setările cookies