Ce i s-a intamplat ei, ti se poate intampla si tie! Afla ce produs obisnuit a desfigurat-o pe aceasta femeie


"Simteam ca imi explodeaza fata!", povesteste cu groaza acum britanica in varsta de 32 de ani, care a fost la un pas de moarte din cauza unui produs aparent banal, pe care il folosim aproape toate cel putin o data pe luna.


Selma Jesus a fost nevoita sa sune la numarul de urgenta dupa ce a folosit o cutie de vopsea de par achizitionata dintr-un supermarket obisnuit. Dupa ce a scos din buzunar 6 lire si si-a vopsit parul in culoarea pe care si-o dorea, fata femeii a inceput sa se umfle brusc.

Este periculos sau nu sa ne vopsim parul in timpul sarcinii?

Victima unei reactii alergice, Selma a ajuns de urgenta la spital cu ochii inchisi in mod fortat din cauza umflaturilor si a fost anuntata ca ar putea muri din cauza efectului toxic pe care l-a avut substanta chimica asupra organismului ei.

"M-am simtit ingrozitor, sunt inca socata. Aproape ca simteam cum imi cade fruntea", a spus femeia, care a recunoscut insa ca nu si-a facut testul pentru a vedea daca este sau nu alergica la vopsea.

Ea sustine insa ca mai incercase si alte nuante ale vopselei si nu a avut nicio problema, motiv pentru care a aplicat direct vopseaua pe par. Cateva ore mai tarziu insa, a avut parte de o surpriza neplacuta care i-ar fi putut cauza moartea.

"Am chemat ambulanta pentru ca eram disperata. Ei mi-au dat niste pastile si acum sunt in recuperare", a incheiat britanica.

Ce parere ai despre povestea ei? Spune drept, tu testezi de fiecare data vopseaua de par inainte de a o aplica?

related posts

Modifică setările cookies