Ce poți face cu cafeaua proaspăt măcinată. “Este un scrub excelent pentru piele, combate celulita!”


Cântăreața Sylvia este într-o continuă transformare. După ce a slăbit șase kilograme în două luni și ne-a mărturisit stilul său de viață și cât de bine se simte de când face yoga, artista dezvăluie pentru Perfecte.ro care sunt trucurile sale de beauty.


Ce poți face cu cafeaua proaspăt măcinată? Nimic mai simplu! Sylvia a învățat câteva ritualuri de beauty de care ține cont, tratamente pe care și le aplică singură, acasă.

Și asta pentru că artista este o împătimită a produselor naturale. Creme românești, ulei de măsline și de migdale, de argan, dar și alte combinații de uleiuri esențiale sunt toate nelipsite din trusa de înfrumusețare ale vedetei.

“Nu sunt adepta cremelor scumpe ci prefer produsele cât mai naturale pentru că sunt cele mai eficiente. Atunci când vine vorba de beauty tips, eu folosesc ca și body scrub pentru corp cafea proaspăt măcinată, amestecată cu ulei de migdale, argan sau cocos și cu diverse blenduri de uleiuri esențiale.  Este un scrub excelent pentru piele, detoxifiant, combate celulita, reduce petele de pe piele, hidratează, este bogat în antioxidanți, lasă pielea netedă și hidratată. Pentru păr, o dată pe săptămână mă dau cu ulei de măsline și îl las așa peste noapte. Hrănește și hidratează părul uscat mai ales pe perioada iernii.

Pentru față, folosesc aceeași cremă pe care o folosește și mama mea încă din tinerețe și este de la un brand românesc.  Am încercat de-a lungul timpului diverse produse însă crema copilăriei mele a rămas baza. În rest, nu merg la somn niciodată fără să mă demachiez și îmi las fața să respire ori de câte ori pot”, a mărturisit Sylvia pentru Perfecte.ro. 

related posts

Modifică setările cookies