Ce spun trasaturile tale faciale despre tine. Nu te-ai fi asteptat niciodata


Conform studiilor realizate de specialisti pe aproximativ 3000 de subiecti, forma fetei, ochii, nasul si buzele colaboreaza pentru a trada personalitatea fiecareia dintre noi.


Expertii in analizarea expresiilor faciale si catalogarea personalitatii fiecarui om in parte in functie de acest aspect sustin ca trasaturile fetei caracterizeaza omul din spatele ei. Acestia sunt de parere ca fiecare om se naste cu propriile trasaturi dintr-un anume motiv, iar acestea transmit celorlati o radiografie a caracterului tau.

Vezi care sunt trasaturile fetei care te tradeaza in fata celorlalti:

1.    Fruntea rotunda este specifica unei persoane creative, artistice, mai putin logice, insa cu emotii puternice
2.    Persoanele cu fruntea inclinata spre crestetul capului au spirit antreprenorial si adora sa obtina rezultate din munca lor, insa nu le place sa vorbeasca despre ele insele.
3.    Cele care au fruntea plata obsinuiesc sa se gandeasca de doua ori inainte de a actiona.
4.    Sprancenele dese si bine conturate indica o persoana foarte increzatoare in fortele proprii, care face fata emotiilor si se apropie de oameni destul de repede.
5.    Cele care au sprancene naturale si deschise la culoare se lupta adesea cu increderea in propria persoana.
6.    Sprancenele subtiri reduc capacitatea persoanei in cauza de a lua decizii si pot atrage in mod abuziv parteneri in viata lor.
7.    Ochii mari si frumosi sunt caracteristici persoanelor deschise si dispuse sa vorbeasca foarte mult.
8.    Persoanele cu ochii mici sunt mai rezervate si mai sceptice, iar de cele mai multe ori le ia mult timp pana ce ceilalti le castiga increderea
9.    Un nas proeminent tradeaza o persoana atenta la detaliile pe care altii nu le sesizeaza, sensibila si perfectionista.
10.    Nasul mic si subtire apartine persoanelor care merg pe principiul “lucrez inteligent, nu din greu” si sunt foarte eficiente.
11.    Gura si buzele mari sunt specifice persoanelor care pun accent pe prietenie si relationare, dar si femeilor care isi doresc sa devina mame.
12.    O persoana cu gura mica si buzele subtiri nu este o persoana care sa se ataseze de ceilalti, ci una care prefera sa se bucure de intimitate si spatiu.
13.    Daca buza de jos este mai mare decat cea de sus, inseamna ca esti o tipa care cauta placere si te bucuri de viata mai mult decat ceilalti.
14.    O barbie proeminenta apartine unei persoane incapatanate, independente si si cu un libidou crescut.
15.    Cine are pometii rotuzi si puternici poate detine cu usurinta o pozitie de conducere, sa vorbeasca in public sau sa dea sfaturi.
16.    Daca ai pometii plati, cel mai probabil nu iti place sa dai ordine, dar nici sa le primesti.
17.    Obrajii proeminenti indica persoane conducatoare si competitive, care urmaresc sa obtina rezultate mari si care obisnuiesc sa-i judece pe ceilalti.

Tu in ce categorie te incadrezi? Care sunt trasaturile tale si cum te catalogheaza cei din jur?
 

related posts

Modifică setările cookies