Ce spune coafura despre personalitatea ta


Felul in care iti aranjezi parul si lungimea acestuia poate spune multe despre personalitatea ta, reprezentand o caracteristica importanta a fiecarei persoane,


Parul scurt - Daca o femeie are un par scurt pe care il ingrijeste si il aranjeaza asa cum trebuie, inseamna ca respectiva persoana are calitati artistice si isi doreste sa sa-si exprime starea prin intermediul parului. In plus, poate reprezenta un semn al sanatatii si al faptului ca ingrijirea personala reprezinta o prioritate, mai ales ca parul scurt necesita o atentie speciala.

Parul lung - Multe femei considera ca parul lung le face sa para mult mai atractive pentru cei din jur, mai ales pentru barbati, insa poate reprezenta si un semn al stilului boem si a necesitatii de libertate. In plus, respectivele persoane pot avea o parere nerealista despre ele si tin cu ardoare sa-si pastreze sex-appeal-ul.

Parul lung si ondulat - Cu toate ca pare o coafura care semnifica stabilitate, acest tip de par sugereaza si faptul ca respectivele persoane petrec mult timp in fata oglinzii. Femeile care isi aranjeaza parul in acest fel sunt percepute ca fiind atragatoare, frumoase si feminine. Puterea este o alta caracteristica cu care le este asociata imaginea.

Parul lung si drept - Aceasta coafura simbolizeaza senzualitate, dominanta, fiind caracterizata drept o coafura romantica.

Coada de cal - Coafura simpla si creativa este ideala pentru persoanele care iubesc activitatea sportiva si recreatiile, fiind potrivita si pentru femeile care isi doresc sa-si accentueze trasaturile faciale. Pe acestea le caracterizeaza puterea, increderea in sine si dorinta de dominatie. 

related posts

Modifică setările cookies