Ce spune culoarea parului tau despre tine si personalitatea ta. La ce trebuie sa fii atenta cand te uiti la parul cuiva


Alegerile pe care le facem in materie de haine, accesorii, ba chiar si coafura spun mai multe despre noi decat o mie de cuvinte. Te-ai intrebat vreodata ce mesaj le transmite celor din jur culoarea parului tau? Iti spunem noi.


Fie ca ne referim la culoarea ta naturala, fie ca e vorba de o nuanta obtinuta prin vopsire, parul tradeaza o multime de caracteristici despre personalitatea ta pe care, poate, ai vrea sa le tii ascunse. Iata ce spune culoarea suvitelor tale despre tine si felul tau de a fi:

1. Parul vopsit ombre

Un stil foarte la moda, preferat de femeile fara griji, relaxate, carora le plac riscurile. Nu ti-e teama sa incerci lucruri noi si vrei sa fii in tendinte. Iti place sa te distrezi si nu-ti prea pasa de ce cred cei din jurul tau despre tine.

2. Parul brunet

Potrivit studiilor, cei din jur tind sa le perceapa pe femeile brunete drept competente, cu picioarele pe pamant si perceptive. Se crede ca pot sa-si dea seama cu usurinta care este caracterul unei alte persoane si ca nimic nu poate trece neobservat de ochiul lor vigilent. Ti se potrivesc aceste caracteristici?

3. Parul saten 

E un look misterios, care ii determina pe cei din jur sa isi doreasca sa afle cat mai multe lucruri despre tine. Esti o persoana complexa, cu multe secrete si ascunzisuri, care nu permite oricui sa te cunoasca cu una, cu doua.

4. Parul roscat

Esti unica si reusesti sa le atragi instantaneu celor din jur atentia. Persoanele care sunt mandrele posesoare ale acestei culori sunt curajoase, pasionale si extrovertite.

5. Blond

Blondul e asociat, in general, cu inocenta, dar si cu emanarea sexualitatii. Esti persoana amuzanta, care nu se teme sa flirteze si sa ii cucereasca pe cei din jur cu atitudinea joviala si foarte placuta. Cine sta in preajma ta nu se plictiseste niciodata.

related posts

Modifică setările cookies