Ce trebuie sa faci pentru un bronz uniform si de lunga durata


Cand spunem vara, soare, ne gandim la bronz. Dar cate dintre voi stiti ca pentru a obtine un bronz uniform e nevoie de o tehnica anume? Noi va venim in ajutor cu cativa pasi usor de urmat!


Iata prin ce etape trebuie sa treci ca sa ai un bronz perfect:

1. Exfolierea pielii. Inainte de a va expune soarelui, asigurati-va ca celulele moarte sunt indeparatate  si ca pielea voastra este revigorata. 

2. Hidratarea pielii. Daca problema exfolierii a fost rezolvata, atunci e timpul pentru hidratare. Pentru a nu arde pielea in procesul bronzarii e musai sa o hidratati, fie ca o faceti cu ajutorul unei lotiuni, fie cu un remediu naturist preparat chiar de voi.

3. Crema de protectie. Desi cu toate ne dorim un bronz bine pronuntat, cel mai bine e sa-l obtinem treptat. In lipsa cremei de protectie riscam sa ardem pielea. Este recomandata o crema cu minim 15% factor de protectie.

4. Timming. Pentru un bronz uniform pe toata suprafata corpului este de dorit sa monitorizati cat timp va expuneti la soare pe o parte si pe cealalta. Altfel, riscati sa expuneti o partea corpului mai mult decat pe cealalta si asta duce la un bronz neuniform.

5. Dusul rece. Nu numai ca va veti racori, dar si pielea voastra va va multumi. Un dus rece e menit sa atenueze temperatura pe care o resimte corpul vostru. Pentru un ultim pas, o crema hidratanta este tot ce trebuie sa mai faceti.

related posts

Modifică setările cookies