Cea mai importantă regulă de frumusețe pe care Claudia Schiffer o încalcă


Fostul model internațional a mărturisit că încalcă una dintre cele mai importante reguli când vine vorba de frumusețe și îngrijire.


Claudia Schiffer, fosta muză Chanel, ajunsă acum la vârsta de 48 de ani, a dezvăluit că de multe ori se culcă fără să se demachieze.

Citește și: Ele erau cele mai frumoase femei din lume in anii '90. Cum aratau cu adevarat corpurile modelelor in urma cu 20 de ani

Întrebată de publicația americană InStyle dacă obișnuiește să încalce vreo regulă majoră de beauty, aceasta a recunoscut că nu își mai îndepărtează machiajul la finalul zilei, doar pentru a obține efectul de ”smokey eyes”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

”Dorm complet machiată. Chiar arată bine. Nu îmi îndepărtez machiajul de la ochi, mai păstrez fardul și mascara. Așa obțin acea privire sexy”. 

Claudia Schiffer a mai dezvăluit că a primit acest sfat de la un artist de makeup, în anii 90, când a lucrat pentru o campanie Guess, și de atunci a prins acest obicei ”prost”.

”Eram în Maroc cu artistul în machiaj Laurie Starrett. El obișnuia să spună asta. Poți, te rog, să dormi machiată? Ziua următoare vei arăta mult mai bine. Ai voie să-ți scoți genele, dar trebuie să păstrezi tot fardul negru. E o nebunie, dar avea dreptate”.

Foto: Getty, Instagram

 

related posts

Modifică setările cookies