Cel mai nou trend pe Instagram. Ce ipostază adoptă vedetele pentru a obține poza perfectă


Noua ipostază se anunță cel mai popular trend pe Instagram al anului 2019.


Au trecut vremurile când un simplu zâmbet și o ușoară înclinare a capului erau suficiente pentru a obține poza perfectă pentru social media. Noile modele și influencerii au găsit alte trucuri: ridică ușor piciorul pentru senzația de alungire a trupului, își arcuiesc trupul și îți întind cu mâinile pielea de pe frunte - toate pentru a arăta mai tinere și mai zvelte în fotografii.

Acum însă a apărut un nou trend, care a captat atenția utilizatorilor de internet, în principal pentru că recomandă evitarea tuturor sfaturilor precedente în favoarea unui singur truc: pur și simplu, trebuie să închizi ochii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pia Muehlenbeck (@piamuehlenbeck) on

Vedete din Australia precum Gabby Epstein, Ashy Bines, Hannah Polites sau Tammy Hembrow au încercat toate această ipostază în ultimele zile. Chiar și nume mult mai importante din industria entertainment-ului, precum dansatoarea Siei, Maddie Ziegler, optează pentru această expresie somnoroasă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddiegirl (@maddieziegler) on

Denumit ”shmile” - prescurtarea de la shut eye smile (zâmbet cu ochi închiși) - această ipostază presupune închiderea lascivă a ochilor și un zâmbet provocator în colțul gurii, care conferă o atitudine lipsită de griji, nepretențioasă, preferată acum de vedete pentru postările lor pe Instagram.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISABELLE MATHERS (@isabellemathersx) on

 
Foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies