Cel mai scump sampon de care ai auzit vreodata costa 5 milioane/sticla. De ce costa atat de mult


Din categoria celor mai scumpe lucruri de pe pamant face parte si samponul pe baza de ulei de trufe albe, care ajunge la pretul de 500 RON. Esti sigura ca vrei sa-l cumperi?


Pentru cele care sunt dispuse sa cheltuiasca cateva sute de lei pentru a-si ingriji podoaba capilara, a aparut cel mai scump sampon din lume, care-si face cu usurinta loc in dulapul din baie al fiecarei femei care acorda o atentie deosebita sanatatii parului si scalpului.

Samponul are la baza uleiul de trufe albe, proteine din soia si extracte din plante, un mix de ingrediente care actioneaza benefic asupra scalpului si lasa parul matasos.

I se spunea "cel mai urat tatuaj din toata lumea", pana cand un adevarat artist s-a ocupat de el. Uite cum arata acum

In timp ce uleiul obtinut din cele mai pretioase si mai rare delicatese naturale este o sursa de vitamine si nutrienti, proteinele din soia au proprietati care stimuleaza pielea si ofera un aspect neted scalpului capului, iar extractele din plante actioneaza asupra firului de par si ii stimuleaza cresterea.

Cel mai scump sampon din lume face parte din gama produselor Philip B si costa aproximativ 500 RON, insa garanteaza combinatia celor mai bune ingrediente si te asigura ca iti va transforma parul tern si incalcit intr-o podoaba capilara care va exploda de stralucire si sanatate.

El face parte din categoria cosmeticelor absurd de scumpe si este extrem de controversat din cauza pretului. Nu este disponibil in Romania, insa daca ar fi, ai da atatia bani pe el?

related posts

Modifică setările cookies