Cele mai neobisnuite trucuri de machiaj. Iata la ce apeleaza femeile ca sa arate impecabil


Un machiaj realizat ca la carte poate fi cheia unui look cuceritor, care va atrage toate privirile. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi.


1. Transforma textura creionului de ochi cu ajutorul unei surse de incalzire, astfel incat sa beneficiezi de o nuanta mai puternica. Tine creionul aproape de flacara de la aragaz timp de o secunda si apoi lasa-l sa se raceasca pret de 15 secunde. Vei vedea cum se modifica consistenta acestuia.

2. Foloseste-te de o lingurita pentru a trasa corect linia creionului de ochi, in cazul in care optezi pentru un machiaj cat eye, care are rolul de a aduce expresivitate si volum ochilor.

3. Utilizeaza aceeasi lingurita in momentul in care folosesti mascara, pentru a preintampina eventualele urme pe care le poti lasa din neatentie pe pleoape.

4. Deseneaza cateva linii spre exteriorul pleoapei superioare, dupa care amesteca-le pentru a obtine efectul cuceritor de smokey eyes.

5. Pentru a mentine efectul rujului cat mai mult timp, aseaza o bucata de tifon pe buze imediat dupa aplicarea acestuia si tamponeaza cu ajutorul unei pensule cateva fire pudra translucida, pentru a pastra luciul si culoarea rujului.

FULLSCREEN
Cele mai neobisnuite trucuri de machiaj. Iata la ce apeleaza femeile ca sa arate impecabil
  • /

related posts

Modifică setările cookies