Cine e creatoarea de modă care nu se sfiește să pozeze în costum de baie la 71 de ani


A fost mereu o femeie „bine”, dar la 71 de ani frizează orice miracol al naturii. Creatoarea de modă Vera Wang pozează în costum de baie și ține pasul cu modelele care lucrează pentru ea.


Să lucreze în industria frumuseții a fost întotdeauna o provocare pentru Vera Wang, una dintre cele mai cunocute creatoare de rochii de mireasă. Americanca de origine chineză spune că a fost nevoită să țină pasul cu modelele și colaboratoarele ei, care sunt mereu într-o formă de invidiat.

La 71 de ani, Vera Wang face sport la sală, mănâncă de 3 ori pe zi, merge pe bicicletă și ridică greutăți, pentru a rămâne sănătoasă și activă. Se hidratează din belșug cu apă și a renunțat până și la cola diatetică „în urmă cu 6 ani”. Totodată, obișnuiește ca în timpul zilei să nu răspundă la telefon. 

Dar mai are 4 secrete, pe care le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele sociale. „Muncă, somn, un cocktail cu vodcă și nu prea mult soare”. Astfel reușește să arate de 21 de ani, nu de 71.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Vera Vang a fost căsătorită cu investitorul american Arthur Becker, în perioda 1989 - 2012. Împreună au două fete înfiate: Cecilia (30 de ani) și Josephine (27 de ani).

Pe lângă cariera impresionantă în design vestimentar, Vera Wang a jucat și în două filme, două seriale și 3 reality show-uri, unde a fost distribuită pentru a juca propriul rol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Look-ul de invidiat al Verei Wang i-a intrigat pe fanii ei de pe rețelele sociale. Una dintre admiratoarele ei a scris pe Twitter: 

Ținta mea în viață: să arăt ca J Lo la 50 de ani și ca Vera Wang la 70. Am nevoie de ambele regimuri alimentare imediat”, a scris femeia.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Dezastru la examenele din 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 35

related posts

Modifică setările cookies