Cine este Nyekachi Douglas, tânăra din Nigeria care a avut o reacție neașteptată la Miss World 2019


Nyekachi Douglas, modelul de 21 de ani care a reprezentat Nigeria la ediția din 2019 a concursului de frumusețe Miss World, a uimit planeta.


Miss Nigeria ajunsese în marea finală, alături de Miss Brazilia și Miss Jamaica. Fiecare dintre cele trei tinere avea șansa de a primi coronița și titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. 

Emoțiile le-au copleșit pe toate trei, iar momentul anunțului a fost trăit la intensitate maximă de Nyekachi Douglas, reprezentanta Nigeriei. Tânăra a a sărit în sus de bucurie când a aflat că a ieșit învingătoare Toni-Ann Singh, Miss Jamaica.

A luat-o în brațe pe contracandidata sa și a dansat de fericire, și nu a fost nimic disimulat. Vezi video mai jos!

Desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, reprezentanta statului Jamaica, a rămas fără cuvinte. Emoționată peste măsură, Toni-Ann Singh a primit cu greu trofeul.

Citește și: Din tabăra de refugiați, pe catwalk la Paris. Ascensiunea unei tinere din Sudan uimește lumea modei

Chiar dacă victoria reprezentatei statului Jamaica a fost salutată de aproape toți cei care urmăresc concursul de frumusețe, planeta a fost impresionată de gestul tinerei din Nigeria și de gestul ei plin de fair-play.

„Absolut surprinzător. În toți acești ani în care am urmărit concursul nu am văzut niciodată o altă regină atât de entuziasmată de victoria alteia. Miss Nigeria ești cea mai bună”, a scris a admiratoare pe Twitter.

Nyekachi Douglas a ajuns la Miss World 2019 după ce a câștigat concursul de miss în țara sa și a fost desemnată Miss Africa.

Născută în Emohua LGA, Nigeria, tânăra este studentă și fotomodel. Aflată abia la începutul carierei, Nyekachi Douglas are viitorul asigurat datorită expunerii mediatice de care a avut parte în timpul Miss World 2019.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Dorina Chihaia va merge Miss Universe. Cum arată frumoasa noastră reprezentată

  • Cine este Nyekachi Douglas, tânăra din Nigeria care a avut o reacție neașteptată la Miss World 2019

related posts

Modifică setările cookies