3 coafuri pe care trebuie sa le incerci vara asta, la iesirea in club. Cum sa iti faci parul in functie de vestimentatie


Vara asta poti sa iesi din anonimat la o petrecere in club cu o coafura deosebita. Hairstylistii de la Jovski Salon ne arata 3 coafuri din care o poti alege pe cea care ti se potriveste cel mai bine.


Hair Stylist-ul Adriana Mihai de la Jovsky Salon recomanda, pentru perfecte.ro:  

Coafura Geanina (foto sus) -  pune parul in valoare, buclele se pot efectua in mai multe feluri. In cazul nostru, am folosit ondulatorul conic si ca produs, fixativul lejer pentru flexibilitatea buclelor.

Coafura Luci -  cu creasta : este una din cele mai populare frizuri din ultimii ani. Se efectuează ușor aplicand o pasta de par si un fixativ pentru susținerea ei. Se potrivește perfect persoanelor îndrăznețe care doresc sa petreacă o noapte cat mai lunga si distractiva in club.

SURSA FOTO: Sorina Andreica

Coafura Ana - chic, rapida si simpla, insa de efect. Este realizata pe un par mediu, partea din spate este adusa in fata pentru a obține efectul de breton si pentru susținerea ei am folosit un fixativ mai puternic. 

SURSA FOTO: Sorina Andreica

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi ne sugereaza sa tinem cont de urmatoarele recomandari: "Daca te imbraci mai elegant, daca alegi tocuri si rochii, poti sa optezi pentru coafurile mai atent studiate, cu bucle sau par prins, aspectul parului fiind foarte natural, lucios, stralucitor. Daca te imbraci mai casual, daca adopti o tinuta mai lejera recomand coafurile mai traznite, in cazul acesta evidentiate sunt culoarea si tunsoarea", spune Perjovschi pentru perfecte.ro.

Foto: Adrian Perjovschi

related posts

Modifică setările cookies