Coafurile pe care trebuie sa le incerci la ocazii speciale. Cum sa iti aranjezi parul la petreceri in 2016


Hairstylistul Cristi Pascu dezvaluie ca, in anul 2016, trendul in materie de coafuri de ocazie este impartit intre eleganta clasica, de inspiratie ruseasca, si curentul modernist si extravagant.


Cristi Pascu a fost recent invitat special la Salon International 2015 de la Londra, cel mai mare eveniment dedicat stilistilor profesionisti, unde au fost trasate si comunicate principalele tendinte in coafura pentru anul 2016.

“Londra este o lume a extremelor si nici de aceasta data nu a dezmintit. In ceea ce priveste coafurile de ocazie sau cocurile, asa cum sunt denumite ele popular, la mare cautare sunt coafurile cu par foarte mult tapat si exagerat, o amestecatura de messy hair si culoare puternica. Nu lipsesc nici adaosurile de par, acolo unde este necesar. Aceste coafuri sunt ideale pentru un cocktail si se poarta cu o rochie scurta si neagra”, declara Cristi Pascu.

Nu lipsesc insa nici coafurile elegante, de influenta princiara, caracterizate prin adaosul unor accesorii pretioase precum diademe, coronite sau agrafe incrustate cu pietre pretioase.

“Londonezii apreciaza si influenta ruseasca, astfel ca poti avea o coafura spectaculoasa si senzationala cu ajutorul unor accesorii pretioase. Acest tip de coafuri princiare sunt potrivite pentru nunti, gale, baluri sau evenimente mai speciale”, spune hairstylistul.

Mereu la curent cu tendintele internationale, Cristi Pascu mentioneaza ca, in 2016, parul scurt este ‘must have’.

“Tunsorile scurte si agresive, pe alocuri de inspiratie masculina, sunt noul trend pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc un look fresh, cool, adecvat unei societati moderne, cu tenta minimalista. Doamnele care nu vor sa-si tunda parul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice”, declara Cristi Pascu.

  • Coafurile pe care trebuie sa le incerci la ocazii speciale. Cum sa iti aranjezi parul la petreceri in 2016

related posts

Modifică setările cookies